Ács Rita

„A Harmónia nem luxus.”

Minden lakás- minden ház- minden szoba és falakkal határolt tér,  arra vágyik, hogy valaki, aki erre született, érzékeny ráhangolódással, gondos odafigyeléssel és betakaró  Szeretettel…, harmóniával átszőtt Otthonná varázsolja.

Bővebb információ: Ács Rita Otthonteremtő

Demeter Enikő

“Stílust varázsolni az otthonokba!”

Otthont teremteni nem luxus, néha csak egy kis ötlet hiányzik, hogy minden a “helyére” kerüljön.  

Vállalom komplett kivitelezések koordinálását is egy megbízható, profi csapattal a hátam mögött, akiket igény szerint a megrendelő is megismerhet.

Bővebb információ: terhodito.hu

Gézárt Judit

“Nem kötődőm egyik stílushoz sem, mindig az igényekhez alakítom az otthonok megjelenését.”

Vállalok új építésű házakat- lakásokat, de otthonok ujjá varázsolásában is szívesen segédkezem. Megbízóimat soha nem hagyom magára a problémákkal, mindig keresünk kompromisszumos megoldást.

Bővebb információ: gezart.hu

Lovász Nóra

Az instrukciók és inspirációk alapján összeállítok 2-3 változatot az ötleteimből. Ha sikerül kiválasztani a leginkább tetszőt, akkor tovább
gyúrom, bővítem, finomítom és kialakítom a végső koncepciót. A végeredményként létrejöhet az a plusz, amitől a helynek egyedi atmoszférája lesz.

Bővebb információ: lovasznora.hu

Murányi Liza

Enteriőr tervezőként modern, klasszikus, art deco, contemporist, provence, vintage, ezen belül eklektikus belső terek kialakításával foglalkozom, melyek hangulata maximálisan tükrözi ügyfeleim egyéniségét. Fontos számomra, hogy a stílust mindig a Megrendelő válassza, én pedig felépítem, kiegészítem az elképzelést.

Bővebb információ: lakasdekor.net

Szűcs Klára

Ha Ön építkezik, felújít vagy átépít tapasztalt lakberendezési szolgáltatásunkkal olyan érték birtokába jut, ami sokszorosan megtérül.

Szolgáltatásainkat személyes kapcsolattartással, vagy online a számítógépe előtt kényelmesen ülve egyaránt igénybe veheti.

Terveztesse velünk: családi házát, lakását, irodáját, üzlethelyiségét.

Bővebb információ:  partner-epitesz.hu

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!