Keresés

Ács Rita

„A Harmónia nem luxus.”

Minden lakás- minden ház- minden szoba és falakkal határolt tér,  arra vágyik, hogy valaki, aki erre született, érzékeny ráhangolódással, gondos odafigyeléssel és betakaró  Szeretettel…, harmóniával átszőtt Otthonná varázsolja.

Bővebb információ: Ács Rita Otthonteremtő

Demeter Enikő

„Stílust varázsolni az otthonokba!”

Otthont teremteni nem luxus, néha csak egy kis ötlet hiányzik, hogy minden a „helyére” kerüljön.  

Vállalom komplett kivitelezések koordinálását is egy megbízható, profi csapattal a hátam mögött, akiket igény szerint a megrendelő is megismerhet.

Bővebb információ: terhodito.hu

Gézárt Judit

„Nem kötődőm egyik stílushoz sem, mindig az igényekhez alakítom az otthonok megjelenését.”

Vállalok új építésű házakat- lakásokat, de otthonok ujjá varázsolásában is szívesen segédkezem. Megbízóimat soha nem hagyom magára a problémákkal, mindig keresünk kompromisszumos megoldást.

Bővebb információ: gezart.hu

Lovász Nóra

Az instrukciók és inspirációk alapján összeállítok 2-3 változatot az ötleteimből. Ha sikerül kiválasztani a leginkább tetszőt, akkor tovább
gyúrom, bővítem, finomítom és kialakítom a végső koncepciót. A végeredményként létrejöhet az a plusz, amitől a helynek egyedi atmoszférája lesz.

Bővebb információ: lovasznora.hu

Murányi Liza

Enteriőr tervezőként modern, klasszikus, art deco, contemporist, provence, vintage, ezen belül eklektikus belső terek kialakításával foglalkozom, melyek hangulata maximálisan tükrözi ügyfeleim egyéniségét. Fontos számomra, hogy a stílust mindig a Megrendelő válassza, én pedig felépítem, kiegészítem az elképzelést.

Bővebb információ: muranyienterior.com

Szűcs Klára

Ha Ön építkezik, felújít vagy átépít tapasztalt lakberendezési szolgáltatásunkkal olyan érték birtokába jut, ami sokszorosan megtérül.

Szolgáltatásainkat személyes kapcsolattartással, vagy online a számítógépe előtt kényelmesen ülve egyaránt igénybe veheti.

Belső térszervezési tapasztalatunkkal, komplex lakberendezési tervezésünkkel egy új életforma megteremtését, egy új életérzést nyújtjuk ügyfeleinknek. Vállalásaink széles körűek. Alkotó munkánk családi házak, társasházi és egyéb lakások, irodák, üzlethelyiségek, befektetési céllal vásárolt és kiadásra szánt ingatlanok, panziók, wellness részlegek tervezésére és magvalósítására egyaránt kiterjed.

Bővebb információ: szucsklara.hu

 

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!