Keresés

Ács Rita

„A Harmónia nem luxus.”

Minden lakás- minden ház- minden szoba és falakkal határolt tér,  arra vágyik, hogy valaki, aki erre született, érzékeny ráhangolódással, gondos odafigyeléssel és betakaró  Szeretettel…, harmóniával átszőtt Otthonná varázsolja.

Bővebb információ: Ács Rita Otthonteremtő

Demeter Enikő

„Stílust varázsolni az otthonokba!”

Otthont teremteni nem luxus, néha csak egy kis ötlet hiányzik, hogy minden a „helyére” kerüljön.  

Vállalom komplett kivitelezések koordinálását is egy megbízható, profi csapattal a hátam mögött, akiket igény szerint a megrendelő is megismerhet.

Bővebb információ: terhodito.hu

Fejes Arina

„OTTHON – Egy hely, ahol jól érezhetjük magunkat.”

OTTHON – e szó hallatán mindenkinek más juthat az eszébe: meleg kandalló egy őszi estén, puha ágy a hideg téli éjszakában, egy kellemes beszélgetés a nappaliban, vagy egyszerűen csak egy lazító forró fürdő a napi hajtás után.
INTERIEUR/INTERIOR jelentése belső tér. Egy hely, ahol jól érezhetjük magunkat, ahol feltöltődhetünk, pihenhetünk, vagy éppen a barátainkkal ünnepelhetünk.

De hogyan válhat egy lakásból igazi otthon, egy kávézóból, vagy étteremből kellemes találkozási pont, egy irodából praktikus, minden igényt kielégítő munkahely? 

Van megoldás! Ebben segíthet egy enteriőrtervező, egy lakberendező, aki egy csipetnyi maradandót alkothat, egy plusz életérzést, egy plusz értéket teremt az Önök és mindannyiunk számára, örömére.

Bővebb információ: facebook.com/ArinaEnteriorDesign

Gézárt Judit

„Nem kötődőm egyik stílushoz sem, mindig az igényekhez alakítom az otthonok megjelenését.”

Vállalok új építésű házakat- lakásokat, de otthonok ujjá varázsolásában is szívesen segédkezem. Megbízóimat soha nem hagyom magára a problémákkal, mindig keresünk kompromisszumos megoldást.

Bővebb információ: gezart.hu

Lovász Nóra

Az instrukciók és inspirációk alapján összeállítok 2-3 változatot az ötleteimből. Ha sikerül kiválasztani a leginkább tetszőt, akkor tovább
gyúrom, bővítem, finomítom és kialakítom a végső koncepciót. A végeredményként létrejöhet az a plusz, amitől a helynek egyedi atmoszférája lesz.

Bővebb információ: lovasznora.hu

Murányi Liza

Enteriőr tervezőként modern, klasszikus, art deco, contemporist, provence, vintage, ezen belül eklektikus belső terek kialakításával foglalkozom, melyek hangulata maximálisan tükrözi ügyfeleim egyéniségét. Fontos számomra, hogy a stílust mindig a Megrendelő válassza, én pedig felépítem, kiegészítem az elképzelést.

Bővebb információ: muranyienterior.com

Szűcs Klára

Ha Ön építkezik, felújít vagy átépít tapasztalt lakberendezési szolgáltatásunkkal olyan érték birtokába jut, ami sokszorosan megtérül.

Szolgáltatásainkat személyes kapcsolattartással, vagy online a számítógépe előtt kényelmesen ülve egyaránt igénybe veheti.

Belső térszervezési tapasztalatunkkal, komplex lakberendezési tervezésünkkel egy új életforma megteremtését, egy új életérzést nyújtjuk ügyfeleinknek. Vállalásaink széles körűek. Alkotó munkánk családi házak, társasházi és egyéb lakások, irodák, üzlethelyiségek, befektetési céllal vásárolt és kiadásra szánt ingatlanok, panziók, wellness részlegek tervezésére és magvalósítására egyaránt kiterjed.

Bővebb információ: szucsklara.hu

 

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!