Keresés

Lakásból OTTHON – Előtte-utána képek

Ebbe a csodaszép házba úgy hívtak meg, hogy bár nagyon szeretik a lakásukat, de nem találják elég otthonosnak. Hiába raktak bele minőségi bútorokat, és egyéb kiegészítőket, valahogy még sem  lett olyan amiről ábrándoztak.

Némi szakmai ötlet csodákra képes

Az egyik fotón jól  látható, hogy a boltíveknél oszlopok is voltak, melyek tolakodóan hatoltak a térbe egyben elnyomták ezt a különleges fehér kandallót, amely szerintem a ház szíve. Nagy, hosszú kihasználatlan üres falfelületek árválkodtak, és a bútoroknak sem találták ideális helyet.
A munkát úgy kezdtük, hogy az oszlopoktól megszabadultunk, így felszabadult a tér, egyszerű, szellős és áttekinthető lett. 

Fókuszban az étkező

A konyha – étkező hosszú csőformája lehetővé tette, hogy a két funkció elkülönüljön egymástól. Ezt úgy értük el, hogy egy különleges posztertapétát kapott az étkező fala, kijelölve és rögzítve ezzel, méltó új helyét és az étkezés határait.
A mennyezetre egy elegáns függeszték lámpát tettünk, a padlóra  egy új szőnyeg került, melyek hozzájárultak az étkező „nemesedéséhez.” A már meglévő szekrényeket is áthelyeztük, megtalálva a legideálisabb helyüket.

A nappali is megtelt élettel

A nappaliban egy nagyon kényelmes, elemekből álló kanapé garnitúra állt, amelytől  nehéz szívvel, de megváltunk. Ide behoztunk egy csodás mélykék színt, mely életet, impulzust adott a nappaliban uralkodó földszíneknek.
Az új kanapék formavilága és új pozíciója is sokat segített, és a modernebb támla és karfa kialakítás már hívogatóan  várja haza lakóit.
 

Felöltöztettük a nappali közepén lévő kis kiugró falszakaszt selyemfényű tapétával, a falra egy különleges kerámia dekor került.  

A nappali fontos elemei a kis  bútorok, a komód látványos kiegészítőkkel. Ezek a finom változtatások, meghozták az otthonos puhaságot, lágyságot, eleganciát.

Lakberendező: Ács Rita Otthonteremtő
„A Harmónia nem luxus!”

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!