Újratervezés ésszel és szívvel

Lakásvásárlásnál megvalósítani, hogy kevesebb négyzetméteren is minél tágasabb legyen a térérzetünk, igazi művészet! Hátha még egyéb fontos kritériumoknak is meg kell felelni! 

Nappali-konyha-étkező

A nappali és konyha-étkező fő élettere egy légtérben helyezkedik el. A lakásba belépve nem látni szobaajtókat, hanem egyetlen szép, egységes helyiséget. A bútorzatból formált szeparációs ajtó a hálószoba felé nem érzékelhető csukott állapotában, hanem érzésre mint egy szekrény jelenik meg.
A szigetként beforduló, terhelhető, egyedi gyártású lebegő asztal légiesen nyúlik be a térbe. Az asztalláb elhagyásával egy újabb tértágító érzet alakult ki.

Hálószoba

Az ágy mögötti falat csíkos tapéta nyújtja meg. A bőrből kialakított ágyvég és éjjeliszekrények exkluzívvá varázsolják a hálószoba berendezését. A Verytex Bt. kínálatából összeállított függönyözés itt is, mint a lakás többi pontján, hozzájárul a szoba eleganciát sugárzó jellegéhez.

Egy másik remek megoldás az előszoba-részt tette praktikusabbá: egy falazat bontásával és a kombinált bútorzattal egy belépős gardróbhelyiséget valósítottunk meg úgy, hogy még a szárítógépnek is helyet találtunk.

Fürdőszoba

Zseniális ötlet, hogy a fürdőszobai szekrényben elrejtett mosógép nem töri meg az egységet. A világos bútorzat, a fények, a nagy tükör ezt a picike helyiséget sokkal nagyobbnak érezteti, mint valójában. Az asztalos munkák mind Körtvélyes Ákos keze munkáját dicsérik.

Fotó: Székely Péter – Szöveg: Erdély Györgyi – Lakberendező: Szűcs Klára

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony 2020-as őszi lapszámában. 

Scroll to Top