Elegáns penthouse…

Elegáns, finom, nőies és időtálló, ezek voltak a fő szempontok a tervezésnél. Az egész lakáson a földszínek vonulnak végig, itt-ott megspékelve egy-egy színnel. 

Nappali-konyha-étkező

A konyha hátfalára különleges designcsempe került, mely színeiben tökéletesen passzolt a tervezett konyhához. A világítótesteket és konyhagépeket a Világítástechnika Vác kínálatából választottunk, gondos tervezéssel a designhoz igazítva.

A nappalit finoman összeköti az étkezővel az egyedi bútorfal (Eperjessy Sándor asztalos munkája)<, amelybe beépítettünk egy fűtésre is alkalmas látványkandallót. A konyha színeivel harmonizál a Beliani kínálatából rendelt rendkívül kényelmes ülőgarnitúra. Egyes falrészeket tapétával dekoráltam, melyeket a Linortex design kínálatából választottam, és a lakás teljes függönyözését is ők végezték.

Lányszoba

A család fiatal lányának kéréseit figyelembe véve terveztem meg az ő szobáját, figyelve a funkcionalitásra és az általa elképzelt hangulat megvalósítására. A tanulósarok folytatásaként egy sminkasztal valósult meg, melyet feldob a két belógó finom gömbfüggeszték.

Fürdőszoba

A fürdőszoba 3D-burkolata különleges vizuális hatást nyújt. A natúr színeket a fahatású padlóburkolat és bútor töri meg, és a tükrös faliszekrény két oldalára belógó üvegfüggeszték koronázza meg. A különleges burkolatokat és szanitereket a CsempeDiscount üzle­tében vásároltuk meg.

Fotó, szöveg: Demeter Enikő enteriőrtervező

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony 2020-as őszi lapszámában. 

Scroll to Top