Keresés

Igazi dzsungel hangulatot teremtettek ebben a 20 nm-es budapesti lakásban

Ebben a kiadásra szánt aprócska garzonlakásban, mely mindössze 20 nm  igazi színkavalkád dominál. Ennek köszönhetően nem is érződik nyomasztónak a lakás szűkös mérete, sőt igazán vidám hangulatot áraszt.
Aki nem hiszi, pörgessen  lejjebb! 😉

Egy mini modern dzsungel

A lakás világos, könnyed és  lendületes, erőteljes, mintákkal és színekkel feldobva a visszafogott fehér hátteret. Már belépéskor vidám hangulatot áraszt a hatalmas JUNGLE felirat a falon.

Minden egyben

Mindössze 20 nm állt tehát rendelkezésre egy komplett lakás kialakításához, ami azért valljuk be nem kis feladat elé állította a lakberendezőt. A lakás egyik hangsúlyos pontja a konyha, egy keskeny munka pulttal, mely egyben a nappali határvonalát is jelöli. 

(Ez is érdekelhet: Élet 15 nm-en)

Jelképes határvonalak

A gardrób pengefalára került a kétszemélyes étkező.

A hatalmas franciaágy egy légtérben helyezkedik el a nappali/konyhával, de egy intimebb sarok beugró mégis elválasztja a funkciókat.

Modern, sallangmentes fürdőszoba

Mivel a lakás egy oldalról kap csak fényt, így zárt térben mindössze a fürdőszoba van. Természetesen mi más lehetne az uralkodó szín, mint a zöld. 

A külső fotókon jól látszik, hogy a háztömb felső része egy komoly felújításon esett át, és így kapta meg végleges formáját ebben az eklektikában, melyben jól megfér egymás mellett az üveg korlát és a kovácsolt vas, ugyanúgy, mint az antracit hatalmas üvegfelületű nyílászárók a klasszikus korabeli bejárati ajtókkal.

Lakberendező: Murányi Liza

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!