Zöldellő oázis otthonra – üde zöld a befutó!

Az üde zöld szín régóta egyet jelent a nyugodtsággal, a zen életérzéssel, nem véletlen, hogy a masszázsszalonok, különböző wellness centerek is előszeretettel használják a zöld színt. A zöld színt sokan az egészséggel is párosítják – a szobanövények pedig az éltető erőt szimbolizálják.

A műnövény falpanelek teljesen hasonlítanak az igazi növényekhez, de ezeket nem kell locsolni, átültetni, vagy egyéb módon kezelni. 

2021-ben is kiemelt helyet foglal el a lakberendezők palettáján a zöld

A földszínek, azaz barna, bézs, moha zöld mind visszaköszön a lakberendezési magazinok cikkeiből. A kék és a zöld gazdag árnyalatai immáron nemcsak a természetben, hanem a nappaliba is beköltöznek – a skandináv színpaletta árnyalatai jól mutatnak a természetes anyagokkal (fa, újrahasznosított papír, parafa stb.) illetve a fényesebb, krómos, metálos (arany, ezüst, réz) ehhez pedig egy újabb fantasztikus ötlettel álltak elő a lakberendezők – élő fal!

Sokan fotófalként ismerik, egyes rendezvények fontos helyszíne, a művirágokból álló paraván, amely üde színfoltja lehet az eseménynek. Ám ezt a paravánt immáron mi magunk is elkészíthetjük – a paraván valójában a falunk lesz, ahol különböző okos megoldásokkal, függesztésekkel, kampókkal, polcokkal kaspókba telepített virágokkal dekorálhatjuk a nappalinkat! Remekül mutat, a virágok pedig nemcsak díszítik, hanem tisztítják is a levegőt!

(Ezt olvastad már? – Tavaszi zsongás friss fészek)

A falak új élete - műnövény fal

Ha erre azonban nincs kapacitásunk, erre is van megoldás – a KERMA DESIGN webáruházban kapható Green Designers műnövény faldekorációi mesésen festenek bármely helyiségben – a konyhában, a nappaliban, a dolgozószobában és a hálószobában is!

Ezek a stílusosan összehangolt falak mesterséges oázist alkotnak, ami frissé, üdévé varázsolja életterünket.

(Ez is érdekelhet: HOZZUK BE A TERMÉSZETET!)

A Green Designer egy rugalmas, modul panelekből összerakható faldekoráció, melyek típustól függően 1-4 féle levélből állnak. Egy adott termék minden modul darabja ugyanazokból az elemekből áll, így akár teljes falakat beboríthatunk egységes mintázattal. 

A mesterséges zöld falak nem igényelnek semmilyen karbantartást, így bárhol lehet használni, legyen az egy lakás, iroda, étterem, vagy egy hotel. A műnövény falak előnye, hogy olyan helyeken is alkalmazhatjuk, ahol a valódi növények nem élnek meg, például sötét helyeken. A műnövény falpanelek teljesen hasonlítanak az igazi növényekhez, de ezeket nem kell locsolni, átültetni, vagy egyéb módon kezelni. 

Dobjuk fel az otthonunkat, műnövény fallal

A páfrányok, liánok, levelek garantáltan jobb közérzetet adnak – főleg most, a pandémia idején, amikor időnk nagy részét otthon a négy fal között vagyunk kénytelenek tölteni.

Ha túlcsordul a munka, elég egy pillantást vetni a plafonig nyújtózó zöld növényekre és máris pihentető a látvány – azt pedig mondanunk sem kell, hogy bármely családi vagy baráti összejövetel fotófalként is működhet – örökítsük meg a közös pillanatokat növényekkel tarkítva!

Egyszerű dekorációként is megállja a helyét, de összefüggő falként is – ha felkeltette érdeklődésedet, és a saját lakásodban is el tudnád képzelni a Green Designers műnövény faldekorációit látogasd meg a Kerma Design falpanel webáruházat, ahol további falburkoló paneleket és falburkolat megoldásokat is találsz!

(Ezt olvastad már? – Így hangold tavaszra az otthonod!) 

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 havi Laptapir előfizetés minden feliratkozónak!

Iratkozz fel most hírlevelünkre!