Fürdőszobák kizöldülve

A zöld növények, a fürdőszobában a szabadság, a „kint vagyok” érzetét erősítik. Egyszerűen az az érzésünk támad, mintha kiléptünk volna a természetbe. A szaniterek kreatív elrendezésével, a burkolatok bátor variálásával pedig valami egészen egyedi végeredményt kapunk.

Ki a szabadba!

Az élőfal kert nélkül is kapcsolatba hozza az embert a természettel. A változatos, földszínekkel játszó burkolat, és a fa kiegészítő elemek szintén a külső térre erősítenek rá.

Lenyűgöző

Ha kavicságyat teszünk az ablak elé, és növényekkel díszítjük, ezáltal összekapcsoljuk a kültérrel. Használjunk különleges burkolatokat, építsünk lehetőség szerint egy növényfalat is ide a minél tökéletesebb élmény érdekében.

Kint is, bent is

Melegebb éghajlaton eltolható falakkal akár a kert része lehet a fürdőszoba, de ekkora üvegfelülettel és kavicsburkolattal, nagy kaspós növényekkel bárhol mediterrán környezetbe képzelhetjük magunkat. A szabadon álló kád szépsége szemet gyönyörködtető.

Leplezendő

A függőleges kert bárhol kialakítható egy helyiségben. Nagyszerűen alkalmas és hasznos szabálytalan alakú szerkezetek, tartóoszlopok takarására.

Többen egy helyen

Ha a fürdőszobai zuhany olyan méretű, akár megoszthatjuk más élőlényekkel: például néhány példány növénnyel.
Mintha egy télikertben lennénk!

(Ez is érdekelhet: Inspiráló fürdőszobák)

Drámaian

A mesterséges fényekkel nem csak hogy megvilágítjuk a növényeket, de egyenesen színpadias hatást érhetünk el a kiemelésükkel.

Képek: home-designing.com

(Ezt olvastad már? – HOZZUK BE A TERMÉSZETET!)

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 havi Laptapir előfizetés minden feliratkozónak!

Iratkozz fel most hírlevelünkre!