5+1 kreatív megoldás kis fürdőszobára

Ha kicsi, néhány négyzetméteres a fürdőszobád, akkor már biztosan próbálkoztál néhány megoldással annak érdekében, hogy a kis helyet a lehető legjobban kihasználd. 
5+1 kreatív tippünk segít abban, hogy a kis fürdőszoba is nagyobbnak tűnjön!

Ezektől a praktikáktól úgy érzed majd, sokkal több lett a hely a fürdődben!

Valószínűleg rájöttél, hogy mivel a teret nagyobbá nem tudod varázsolni, annak minden négyzetmilliméterét ki kell használnod.

Ennek egyik legjobb módja, ha a rendelkezésre álló falfelületekre nyitott polcokat, és/vagy méretre készült beépített szekrényt rakatsz fel.

Ha ez már megvan, vagy valamilyen okból nem élhetsz ezzel az opcióval, akkor hadd adjunk néhány további tippet a folytatáshoz! 

kis fürdőszoba nyitott tároló polc
Forrás: mobile.twitter.com

1. Felakasztható tárolók

Jópofa zsebes tárolókat, illetve felakasztható kosarakat is találsz a neten, amiket extra mini fürdőkben akár az ajtó belső oldalára rögzített akasztókra is fel tudsz lógatni. Ezek segítenek, hogy rend legyen a fürdőben, és mindent könnyebben, gyorsabban megtalálj, és nem mellesleg nagyon jól is mutatnak.

(Hallottál már a vízálló fürdőszobai tapétákról? Ha nem, ezt mindenképp olvasd el! – Utánajártunk, mit érdemes tudni a vízálló tapétákról)

2. Ne hagyd kihasználatlanul a vécé feletti részt!

Sokan elfeledkezünk erről a részről, pedig nagyon hasznos és jól alakítható terület lehet!

Forrás: thefrugalhomemaker.com

3. Kis fürdőszoba esetén a mosógép feletti részről se feledkezzünk meg!

A mosógéped feletti rész eddig talán üresen állt, de mi lenne, ha ezentúl úgy gondolnál rá, mint egy új lehetőségre? Engedd szabadjára a képzeleted! Mit tennél ide? Polcokat, vagy kimondottan mosógép fölé kapható fürdőszobai szekrényt?

(Ez is érdekelhet: 5 szuper tipp az elegánsabb fürdőszobáért)

Forrás: thebathroomideas.info

4. Van új a csap alatt

Ha nem is a Nap alatt, a csap alatt biztosan. Ugye, te sem gondoltál még erre a pontra a fürdőben úgy, mint hasznos tárolóhelyre, pedig kincset érő négyzetcentimétereket nyerhetsz vele!

(Ezt olvastad már? – 11 briliáns ötlet, ha kicsi a fürdőszobád)

Forrás: realhomes.com

5. Rugaszkodj el az eddig ismert megoldásoktól!

Lehet a régi létrából kincs, vagy a sima polc helyett beszerezhetsz egy sarokpolcot.

Forrás: overstock.com

+1 Extra tipp:

Csak az legyen bent a fürdőszobában, aminek feltétlenül ott a helye – spórolhatsz például a dekorációval –, és a rendszerezés, praktikus tárolás kapjon még nagyobb szerepet. 

Talán már azáltal nagyobbnak fogod érzékelni a rendelkezésedre álló teret, hogy kiviszed, ami nem oda való, és alaposan rendet raksz. 😉 

Szöveg: Balogh Mia 

Forrás: livingaftermidnite.com
Scroll to Top