5 szuper tipp az elegánsabb fürdőszobáért

Ha Te is úgy érzed, hogy a fürdőszobádban minden uralkodik, csak az elegancia nem, hiába is vágynál erre, akkor a következő tippek, tanácsok jól jöhetnek. Ezeket alkalmazva Te is gyorsan, egyszerűen szebb és elegánsabb fürdő szoba büszke tulajdonosa lehetsz– ráadásul nem is kell érte egy vagyont fizetned.

1. Rendszerezz

Hiába választottál gyönyörű burkolatokat és berendezést, ha a fürdőszobában rendetlenség van. Ezt a legegyszerűbben úgy szüntetheted meg, hogy rendszerezel. Válogasd szét a mosó- és tisztítószereket, a szépségápolási- és sminktermékeket, a gyerkőcök vagy a kutya fürdetésénél használt cuccokat. 

Forrás: glamorousversatility.com
Forrás: fashionbubbles.com

Ezután mindent tegyél külön tárolóba, és találd ki, hol lesz a helyük. Érdemes külön szekrénybe rejtve tárolni a mosó- és tisztítószereket, a tusfürdők, samponok, sminktermékek közül pedig csak azt elöl hagyni, amit nagyon muszáj.

Forrás: renoguide.com.au
Forrás: homebnc.com

2. Az ördög a részletekben

Luxusérzetet kelthet a fürdőben, ha kiváló minőségű és egymáshoz passzol a zuhanyfüggöny és a fürdőszobai szőnyeg, illetve, ha beszereltetsz egy olyan hasznos találmányt, mint az elektromos törölközőszárító.

Forrás: design-radiator.hu
Forrás: etsy.com

3. Teremts spa-hangulatot

Ebben segíthet akár egy, a drogériákban is kapható spa szett (hátkefével, masszázskesztyűvel, fürdősóval, stb.). De akár ennél jobban is elengedheted a fantáziád, és variálhatsz a textíliákkal. Ha nagy és ablakos a fürdőd, tegyél egy szép, elegáns függönyt az ablakra, de jöhet másik szőnyeg, kis puff, képek a falra… bármi, amitől szerinted egy kényeztető wellness-re fog hasonlítani a fürdőszobád. Csak arra figyelj, hogy azért ne vidd túlzásba.

elegánsabb fürdőszoba spa
Forrás: rotatorrod.com
Forrás: witanddelight.com

4. Sminkasztalt a fürdőbe

Ha van helyed, érdemes egy sminkasztalt beszerezni a fürdőbe, vagy legalább egy, a lakás más pontján megunt asztalkát és egy széket bevinni. Ez is rásegíthet a fenti spa-hangulatra, de ha nem ez a cél, akkor is előkelő érzés lesz ott sminkelni, krémezni, hajat szárítani.

sminkasztal a fürdőszobában
Forrás: beneathmyheart.net
sminkasztal a fürdőszobában
Forrás: decorpad.com

5. Feketén-fehéren

Teljes átalakítást tervezel? Akkor érdemes elgondolkodnod a sötét falszín és hófehér porcelán berendezés kontrasztján. 

Tetszene? 

Bolondítsd meg természetes anyagokkal, például fával, illetve fahatású burkolatokkal – imádni fogod az ebből áradó erőt és eleganciát! 

(További fürdőszoba ötleteket ITT találsz.)

elegánsabb fürdőszoba - fekete
Forrás: cutebathroomdesigns.com
elegánsabb fürdőszoba - fekete
Forrás: bathroomideas.men
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!