Egy apartman újjászületése, minimális költségráfordítással

Egy bükfürdői apartman újjászületése látható képekben, ahol egyetlen fontos kérés volt csak a lakberendező felé: a költségek minimalizálása.

Az apartman  tulajdonosai majd 400km-re élnek, az egykor még  újonnan megvásárolt ingatlantól.  Ezt szertették volna felújítani, mivel ők is érezték, hogy az apartmanra már nagyon rá férne egy  új design. Ehhez a munkához egy szakembert hívtak Pinkóczy  Melinda személyében.

Ilyen volt - ilyen lett

A tulajdonosok részéről fontos szempont volt a költségek minimalizálása. A kérésük a színek tekintetében: finoman elegáns, így az általam javasolt színkombinációra (szürke – barna) rögtön rá is bólintottak.

A konyha is új külsőt kapott

A költségkímélés miatt még annyi volt a kérés, hogy a konyhabútort úgy  alakítsuk át, hogy maradjon a korpusz, de az ajtókkal kezdjünk valamit. Így lett sötétszürke front és a natúr tölgy ajtó kombinációja.
A falon kontraszt színként , a Dulux – füstös rúnakő nevű szürkéjét választottam. 

Ha érdekelnek a hasonló lakásfelújítások ezt a cikket se hagyd ki: Társasházi lakás újragondolva)

Az apartman teljes újjászületése

A bútorok, lámpák, kiegészítők és  a szakembergárda (festő, asztalos, szőnyegpadló lerakó, függönyfelrakó) kiválasztásában szabad kezet kaptam. A függönyözésről 3 verziót készítettem,  kombinálva 3 féle szőnyeggel. Természetesen az árak és a kapott  büdzsét mérlegelve hoztam  döntéseket. A faliképeket is felkutattam, mert ez is fontos  feladat volt az új arculat kialakításában. 

A közös munka rendkívül jól sikerült, mindenki maximálisan elégedett volt.

Pinkóczy Melinda

Lakberendező: Pinkóczy Melinda

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!