Vintage karácsonyi dekorációk – Dekoráljunk ezerrel advent utolsó napjaiban is!

Ha eddig még nem volt rá időnk, most már ne késlekedjünk, hisz akár egy-két óra alatt ünnepi pompába öltöztethetjük otthonunkat. Mire figyeljünk leginkább? Hogy a lakásunk legszembetűnőbb pontjaira kerüljenek a karácsonyváró apróságok, és ne hagyjunk ki egy helyiséget sem a díszítésből!  A vintage stílus, a régies- kopottas bútorok nagyszerűen illeszkednek a karácsony pompájához, így a képeken megcsodálható vintage karácsonyi dekorációk mindegyike különleges éke lehet a lakásnak. 

Vintage karácsonyi dekorációk az előszobába

Ez a tér fontos része otthonunknak, hiszen ide érkezünk meg nap nap után, vendégeink elsőként itt kapnak képet az életünkről, épp ezért lényeges, hogy hívogató, barátságos legyen. Ha lehet, helyezzünk el itt egy fotelt vagy valamilyen ülőalkalmatosságot, ami ilyenkor kapjon karácsonyi dekorációt egy ünnepi párna formájában! A karácsonyi énekek varázslatos hangulatát képviselik a falon és az asztal alatti ládikóban összetekert kották, de szépséges az asztaldekoráció is, ami állhat fenyőből, lámpásokból, gyertyákból.

Ilyen egy karácsonyi pompában tündöklő vintage nappali

Ez az a hely, ahol egyáltalán ne fogjuk vissza magunkat a dekorációkat illetően! Ha van egy kandallónk vagy álkandallónk, ennek a környezete nagyszerűen dekorálható: mikuláscsizma, fenyőágak, gyertyák mind csodásan mutatnak itt. Az ülőbútor mellé helyezett kisasztalra is kerüljön a dekorációkból, a fenyő zöldje, egy kis szobor, egy adventi koszorú vagy karácsonyi gömbök ünnepivé teszik otthonunk ezen pontját.
A dekorációkból a polcokra, lerakóasztalkákra is kerülhet, a könyvek közé szorítsunk be egy- egy karácsonyi kaspót, egy bájos figurát!

Biztosan találunk olyan pontot a konyhában is, amit ünnepivé tehetünk

Az elkészült süteményekből elhelyezhetünk üvegtartókban párat, így már ünnepek előtt díszít is. Persze apró műfenyőkkel, örökzöld ágakkal is megteremthetjük a karácsonyi hangulatot.

Ha van egy vitrinünk, üveges tárolónk, az edények, tányérok között is mutatós lehet néhány házikó, kis fenyő díszítésképp.

Az étkező se maradjon ki a karácsonyi dekorálásból!

A tálalószekrényen kívül a leglátványosabb az  étkezőasztalon található karácsonyi dekoráció. A középen futóként végig haladó fenyő- vagy tujacsík lelóg az asztalról, pompája szemet gyönyörködtető, kiegészülve a házikókkal, süteményekkel kínálótálon, néhány kis műfenyővel és csillogó tobozdíszekkel. Ez így nagyon bájos és kedves dekorációja ennek a résznek.

Emeletes házaknál a lépcső is díszíthető!

Itt tényleg csak a fantáziánk szabhat határokat! Fenyőágak, masnik, gömbök, tobozok, fényfűzér teheti csodás hangulatúvá a korlátot. Mivel feltűnő, semmiképp se hagyjuk ki!

Ezt is nézd meg! – TERMÉSZETESen szép karácsonyi ajtódíszek

A pihenés terét is dekoráljuk, vigyük ide is magunkkal az ünnep örömét!

Ha az ágyunk fejvéggel rendelkezik, erősítsünk fel arra fenyőágat, gömböket. Dekorálható a csillár, a polcok, az éjjeliszekrény is, és csodásan díszít egy karácsonyi ágynemű is.

Képek: lecultivateur.com

Még több ötletet ITT találsz – Vintage karácsonyi dekorációk, ajtóra, asztalra

Scroll to Top
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!