Pillants be Bruno Mars Los Angelesi otthonába!

Bruno Mars, a többszörös Grammy-díjas amerikai énekes, dalszerző és zenei producer, 2015-ben vált meg Los Angelesi otthonától, nem kevesebb 3,35 millió $-os áron. Ha kíváncsiak vagytok a lakásra olvassatok tovább!

Bruno Mars elegáns otthona

A bejáratot letisztult modern stílus jellemzi, melyet a márványoszlopok tesznek hangsúlyossá. Az ajtót egy kicsit túlméretezték, a közismerten aprócska termetű (1,65m) művész számára.

Bruno Mars otthona

A nappaliban egy hatalmas üveg tolóajtó révén elmosódik a kint és a bent határa.

Az étkező egy légtérben van a nappalival, és elképesztő fényáradatban úszik, mintha nem is lakáson belül lennénk, hanem a szabadban, ez pedig köszönhető a tetőablakoknak és a hatalmas tolóajtónak, mely által lenyűgöző kilátás nyílik a medencére néző teraszra.

Egy szelet zöldellő, árnyas pázsit a ház mögött, mely egy kis oázist jelent az egyébként sivatagos vidéken.

A hatalmas fürdőszoba irigylésre méltó környezetet kínál az ellazuláshoz. Helyet kapott itt masszázs ágy, szauna, zuhanyzó és egy szobabicikli is. 

Egyszerű, modern hálószoba

A kertre néző hálószobában sem aprózták el a nyílászárók méretét, kis ablakok helyett, a lakás többi részén is visszaköszönő tolóajtót alkalmazták itt is, mely által könnyedén kijuthatunk az udvarra és nem utolsósorban lenyűgöző kilátás nyílik Los Angeles fényeire is.

Bruno Mars lakása

Bruno Mars pazar kertje, medencével

Mint minden érdemleges Hollywood legénylakáson, itt sem maradhat el a kertben a medence, és egy kisebb pihenősarok.

A nagy üvegfelületeknek köszönhetően csak úgy ragyog a ház éjszaka.

Forrás: latimes.com

Ha kíváncsi vagy Cameron Diaz lakására is, kattints ide!

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!