Keresés

Cameron Diaz megmutatta mesés Manhattani otthonát

Cameron Diaz eladta Manhattan-i házát, így bepillantást nyerhetünk az otthonába. A rendkívül elegáns, luxus designban berendezett ház igazán méltó a színésznőhöz.

Elegancia Cameron Diaz módra

A lakást Kelly Wearstler tervezte, berendezését luxus design jellemzi.

Az étkező egy tükör fal előtt kapott helyet, hatalmas lámpákkal, melyek lágyan világítják meg a drámaian berendezett teret.

Lágy színárnyalatok a nappaliban

A lágy színárnyalatokban készült nappali, központi eleme a fatüzelésű kandalló, mely sötét színével magára vonzza a tekintetet.

Cameron Diaz nappali

A nappalit és az étkezőt összekötő folyosót, sötét-keményfa parkettás padló borítja, a falak illetve a bútorok pedig, különleges repedezett felületükkel érnek el drámai hatást. 

Itt főzött Cameron Diaz

A lakás stílusa egységes, a színek használatában viszont nagyon sokoldalú. Krémszínű nappali, sötét barna folyosó, és egy különleges, egyedi smaragd színű konyha, sárgaréz munkalappal.

Cameron Diaz otthona

A vendégeknek készült fürdőszobát is a luxus jellemzi. A domináns szín itt az arany. A padlót és a zuhanyajtót is geometrikus aranyozott minták díszítik.

Cameron Diaz fürdőszoba

A privát fürdőszobában a füstös hatású padló és a selymes hatású aranyszínű csempe kombinációja rendkívül elbűvölő, mégis meleg hangulatot teremt.

Cameron Diaz otthona fürdőszoba

A színésznő gardróbja, a tükrös ajtók mögött van elrejtve. 

Cameron Diaz otthona

A méltóságteljes baldachinos ágyat, lágy színárnyalatok és finom fémes felületek veszik körül.

Fotók: lonny.com Fotók: Richard Caplan

Cameron Diaz hálószoba
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!