Keresés

Másnak ilyen nincs! – Különleges és egyedi fürdőszobai megoldások

Különleges mosdók, és egyedi fürdőszobák. Ha szeretsz kilógni a sorból, akkor olvass tovább! Biztos, hogy ilyen fürdőszobája nem lesz másnak! 😉

A fürdőben kezdjük és fejezzük be napunkat. Nem véletlen, hogyha szeretnénk minél többet kihozni belőle. Nem titkolt vágyunk, hogy legyen egyedi, különleges, tükrözze a személyiségünket, és nem utolsósorban a praktikum is alapkövetelmény a vizes helyiséggel szemben. A mosdó sem kivétel ez alól.

Markáns

Különleges színe és anyaga, valamint fából készült pultja teszi exkluzívvá a láncon tartott mosdót. Jó érzékkel a hozzá választott csaptelep is tökéletesen illik a hangulathoz.

különleges mosdók
Forrás: littlebranchfarm.com

Fényes fémes

A fémvödörből kialakított mosdót egyedi szekrényre ültették: a deszkákból összeállított zárt bútor igazi rusztikus darab.

Forrás: etsy.com

Rávarrták

Eredetileg varrógép alátámasztásául szolgált, ma egy mosdónak átminősült cserépedény tartója, akkor és most is ugyanolyan különleges szépség.

különleges mosdók varrógéplábból
Forrás: postila.ru

Összetartozók

Ennél olcsóbb nem is lehetne: a mosdó egy fémvödör, a szekrény egy közönséges állvány alatta, de valahogy nagyon jól „állnak” egymásnak.

különleges mosdók vödörből
Forrás: planete-deco.fr

Csakis fából

Igazán stílusosra sikeredett a fahordó és a faládák társításából született fürdőszoba-bútor. Természetesen a fa speciális kezelést igényel a nedvesség ellen, de egyedisége magával ragadó.

különleges mosdók hordóból
Forrás: deavita.com

Kopott elegancia

A kopottas festőállvány szolgáltat biztos alapot a kerámia mosdókagylónak. Amitől mégis elegáns az egész, az az arany csap és virágcserép csillogó vidámsága.

(Ezt olvastad már? – Egyedi, exkluzív megoldások a fürdőben)

Forrás: elmueble.com

Bájosan sportos

A kétkerekűek imádóinak telitalálat a kerékpárra ültetett mosdó, melynek elöl lévő tartóját virággal díszítették.

Forrás: deavita.com

Régiből újat

Az ósdi komód új életre kelt a fürdőszobában, ahogy új külsőt és egy pultot kapott, két mosdókagylóval. Egyszerű és különleges megoldás.

Forrás: deavita.com

Sötéten az igazi

Ipari hatást kelt a fémhordó mosdóként való felhasználása. Feketére festett külseje jól illeszkedik a már csak színeinél fogva is férfiasabb helyiségbe.

(Ez is érdekelhet: Káprázatos fekete fürdőszobák – egy csepp luxus az otthonunkban)

különleges mosdók hordóból
Forrás: deavita.com

Kőkemény

A fautánzatú mosdó igazából kőből készült. Ilyen formában viszont természetes, melegséget idéző.

különleges mosdók hordóból
Forrás: mentootlet.blogspot.com

Múltidéző báj

A vintage stílusjegyeket felmutató kis sarok bájos tisztálkodóhely: régi tükrével és világításával, fonott kosarával vonzó berendezése a térnek.

Forrás: deavita.com

Házasság

Kovácsoltvas és fa párosításából csakis valami szép születhet: ami nem csak különleges, de nem foglal sok helyet, így kisebb térben is mutatós.

Forrás: 3ezermester.hu
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!