Egyedi, exkluzív megoldások a fürdőben

Az alábbi képek segítségével, olyan megoldásokat mutatunk be, amik segítségünkre lehetnek abban, hogy a fürdőszobánk ne csak a tisztálkodás színtere legyen, hanem egy olyan hely, ahová visszavonulhatunk, relaxálhatunk, és kipihenhetjük egy hosszú nap fáradalmait. Egy saját  wellness paradicsom, ahol nap, mint nap átélhetjük egy színvonalas-spa szálloda által nyújtott kényelmet.

Az alábbi fürdőszobában a semleges színek, és a természetre néző ablak teremti meg a békés hangulatot.

Ha spa élményt szeretnénk a fürdőszobánkban, a két kulcsszó a tisztaság és a rend, hiszen ezek segítenek a nyugalom megteremtésében. Ez nem jelenti azt, hogy a térnek modernnek vagy minimalistának kell lennie, a hagyományosabb vagy vidéki stílusú fürdőszobában ez ugyanúgy létrehozható. A gondosan kiválasztott tartozékok, a fehér színpaletta és a természetes anyagok használata együtt vezet el a nyugodt környezet megteremtéséhez.

Akár nyitott, akár zárt szekrényeket választunk, a lényeg, hogy mindennek, tisztának és rendezettnek kell lennie.

Az, hogy a fürdőszoba nyugodt hangulatot árasszon, nem azt jelenti, hogy unalmasnak is kell lennie. Válasszunk egyedi, különleges megjelenésű csaptelepeket, melyek már önmagukban a fürdőszobánk díszei lehetnek.

A csempe mintájának, textúrájának és stílusának kiválasztásakor figyeljünk arra, hogy az egész minket tükrözzön, hiszen egy privát élettérről van szó, melyben visszavonulni, lecsendesedni szeretnénk, és ehhez minden embernek másra van szüksége. Vannak, akiknek a fényes fém színek túlságosan merészek lehetnek mások számára, pedig ez lehet a tökéletes megoldás, melyben azt érzik, hogy luxus, és csillogás veszi őket körül.

Fontos szempont a természetes anyagok használata, mint például: kő és fa. Ha tehetjük, válasszunk kőből készült mosdót, akár sötét, akár világosabb színben, és máris a természet közelségét csalogattuk be a fürdőszobánkba.

Ha esetleg a fürdőszoba méretei nem engedik meg egy kád elhelyezését, azért még nem kell lemondanunk a spa élményről, mert egy jól megépített zuhany kabin is tud ugyanolyan fürdési élményt adni. Gondoljunk csak egy vízesés szerű, ledes megvilágítással rendelkező zuhanyra, mely még esetleg a kedvenc zenénk lejátszására is alkalmas.

És végezetül jöjjön még néhány kedvcsináló enteriőr:

Forrás: www.homedit.com

Scroll to Top