Így tedd elegánsabbá a konyhát!

Ki ne szeretné, ha szebb és elegánsabb lenne a konyhája? Le mernénk fogadni, hogy Te is így vagy ezzel. Ha nem is azért, hogy lakberendezős Facebook csoportokban dicsekedj vele, de mondjuk mert szeretnéd még több örömöd lelni ebben az igen fontos helyiségben.

Eltaláltuk? Akkor most jól figyelj, mert öt remek, gyorsan megvalósítható és nem is túl költséges tippet osztunk most meg Veled, amelyekkel pikk-pakk még elegánsabbá teheted a konyhádat!

1. Pakolj el

Ez nemcsak azért fontos, hogy mindent gyorsabban megtalálj sütés-főzés közben, hanem azért is, mert sokkal jobban néz ki a konyha, ha nincs minden szem előtt. A nyitott polcokra tegyél egy szép vázát, és kapjon ott helyet az ünnepi étkészlet, egy bögre- vagy kristálypohárszett.

2. Elő a kisgépekkel

Nemrég cserélted le a vízforralódat vagy a kenyérpirítódat? Akkor rendezd át úgy a konyhapultot, hogy ezekre a menő, új háztartási kisgépekre még nagyobb figyelem irányuljon.

3. Játssz a fénnyel

Ideje más fényben látni a konyhádat! Ennek érdekében lehet, hogy csak a meglévő nagy lámpát kellene kisebb fényforrásokkal kiegészítened (nagyon jópofa felragasztható LED-es mini lámpákat lehet kapni most már egyre több helyen, elérhető árakon), vagy átgondolhatod a nagy lámpa vagy csillár cseréjét egy modern, elegáns, több lámpából álló fényforrásra.

(13 lenyűgöző világítás ötlet a konyhába)

4. Cseréld le a textíliákat

El sem hiszed, mennyit fog jelenteni egy új függöny, vagy ha a kopottas padlón most nincs lehetőséged változtatni, annak eltakarására egy strapabíró szőnyeg. Ez utóbbit persze nem mindenki szeretné a konyhában, de mindenképp gondold át a lehetőséget!

konyhai függöny

Forrás: owo-7.top

5. Fehér falak

Ha tervezel festést, menj vissza az alapokhoz, és legyen fehér a fal (legalább az egyik). Hogy miért? Mert mindenhez megy, és nagyon elegáns! Izgalmas hatást érhetsz el, ha fekete konyhabútorral és kiegészítőkkel, illetve természetes anyagokkal, például fával párosítod.

Szöveg: Balogh Mia 

Scroll to Top

Magazinunk legfrissebb, tavaszi lapszámát keresd az újságárusoknál, és a boltok polcain!

Ha csak digitálisan lapoznád végig, ITT tudod megvásárolni!

Magazinunk legfrissebb, tavaszi lapszámát keresd az újságárusoknál és a boltok polcain!

Ha csak digitálisan lapoznád végig a Laptapir oldalán is megtalálsz minket!