Mutatjuk a Wellis fürdőszoba bútor kollekciójának legújabb sztárjait!

Az idei évben is rengeteg vadonatúj, trendi szaniter termékkel újította meg kínálatát a Wellis. Szeretnénk a  figyelmetekbe ajánlani a modern és formabontó fürdőszoba bútor összeállításaikat, melyek a 2021-es év abszolút kedvencei!

Tripoli mosdópult szett

Tömör diófából készült mosdószekrényével és márványmintás matt porcelán felületével, bármely fürdőszoba éke lehet a Tripoli mosdópult kollekció.
A kollekció része egy letisztult megjelenésű, világítás nélküli fürdőszobai tükör.

Tunis 135 Mosdópult szett

A Tunis mosdószett összeállítás több méretben is elérhető, ezzel még a legkisebb fürdőszobát is praktikussággal látja el, fiókrendszere kialakításának köszönhetően.
Modern megjelenésének két fontos meghatározója a matt fekete Quartz Sand top integrált mosdókagyló és a LED világítással ellátott Tunis tükör.

Miletos 180 Mosdópult szett

A reggelek is könnyebben indulnak a Miletos 180 mosdópult szett mellett. Kényelmes kialakításának köszönhetően, akár az egész család együtt készülődhet.
180-as méretű LED lámpákkal megvilágított tükre a modern fürdőszobák központi eleme lesz.

Tenebra 190 Mosdópult szett

Szintén minőségi alapanyagokból készült a Tenebra 190 mosdó kollekció is. Tölgydekor kialakítása és matt fekete Quartz Sand felülete tökéletesen ötvözi a környezet és a modern megjelenés időtállóságát.

Reméljük, hogy a 2021-es fürdőszoba bútor kollekció elnyerte a tetszéseteket! Kérjük, hogy az árakkal és a várható szállítási időpontokkal kapcsolatban keressétek a Wellis weboldalát!

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 havi Laptapir előfizetés minden feliratkozónak!

Iratkozz fel most hírlevelünkre!