Keresés

Virágot mindenhova, is!

Szebbnél szebb virágos dekorációk bejárati ajtóra illetve a környezetébe. Egytől egyig könnyedén elkészíthetőek, mégis látványos elemei lesznek a lakás bármely pontjának!

Kosárba mindent

Ha tönkrement a szalmatáskánk, ne dobjuk ki! Találjunk neki egy új funkciót, például akasszuk a bejárati ajtónkra, tegyünk bele élethű virágokat, vagy béleljük ki, hogy víz ne érhesse, és akkor igazi növény is kerülhet bele.

virágos ajtódísz
Forrás: homeinfo.hu

Ablak nélkül

Lomtalanításkor találhatunk ilyet, de akár saját portánk tájékán is rálelhetünk egy spalettára. A legjobb, ha kopott, de magunk is „öregbíthetjük” a külsejét. Erősítsünk rá több befőttesüveget, amiben szépséges dekorációként bármikor cserélhető vágott virágot teszünk.

virágos dísz régi spalettából
Forrás: homeinfo.hu

Ha felnő a gyermek

Idővel egyes játékok feleslegessé válnak, gyermekeink ráunnak, sarokba dobják játékszereiket. Gondoljuk át, nem tudnak-e a régi, kedvelt darabok új funkciót kapni? 

Íme, egy szép megoldás, ami még praktikus is: a kerekeken guruló játék könnyen arrébb gurítható, és telepakolható cserepes növényekkel.

gyerekjáték újrahasznosítás
Forrás: homeinfo.hu

Kanna újratöltve

Pazar ajtódekoráció kannába töltve!

Hozzávalók:

  • kisméretű lapos fémkanna
  • bármilyen művirág csokor
  • szalag

Elkészítés:

A kannába beletesszük a virágot, majd kössünk a virágokra egy mutatós szalagot. A kanna fülére készítünk egy akasztót, és már kész is vagyunk.

Még több ötlet: 
Mesés, négyévszakos, zsebes virágtartó
Korhadt fatörzsből virágtartó
Valami különlegeset az ajtóra?


 

 
régi kannából virágtartó
Forrás: wpl.akumal.us
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!