Keresés

Van képünk hozzá!

A festmény, a fotó egyértelműen „felöltözteti” a falat, egyedi dekorációnak számít. Nem a kép értéke a lényeg, hanem ha rendelkezünk szép- és formaérzékkel, tudunk játszani az arányokkal, vagy ezek híján megkérdezünk erről szakembert, biztos, hogy olyan enteriőrt kapunk, ami a teljesség érzetét adja.

Nagyban az igazi!

A sötét falon szabályosan elhelyezett fotók a rendezettség érzete mellett egy nagyméretű, látványos dekorációvá állnak össze.

Forrás: bhg.com

Kinéztük

A kidobásra ítélt ablakkeret üvegeire kerültek a fényképek, különleges dekorációként így már ott maradhat a belső térben, családi képeinkkel díszítve a szobabelsőt.

Forrás: worldmarket.com

A legkedvesebbek

Kedvenc fotóinkat beleilleszthetjük egy nagyobb, üres képkeretbe, majd csíptessük fel több sorban a képeket egy-egy zsinórra!

Forrás: petapixel.com

Hogy megy az idő!

Minden fontos pillanat megmarad az emlékezetünkben, ha a legkedvesebb fényképeket egy óra formájában, körben a falra erősítünk, és középre egy óraszerkezetes matricát ragasztunk.

Forrás: coziem.com

Szavakkal mondom el…

A falra elrendezett képeket kiegészíthetjük feliratokkal is, olyanokkal, amelyek családi életünkben a legfontosabbak.

Forrás: etsy.com

Szimmetrikusan

Szeretett képeinket bizonyos formába rendezve is összeállíthatjuk, itt például az ülőgarnitúra fölé csoportosítottuk az emlékeket idéző papírképeket.

Forrás: homeinspins.com

Ne akasszuk!

Ha nem szeretnénk a falba lyukakat fúrni, kitehetjük képeinket falfúrás nélkül is: erősítsünk több polcot egymás alá, és tegyük arra a kedvenc fényképeket!

Forrás: saltyspaces.com

Emlékidéző

Végtelenül kedves dolog gyermekünk születését megörökíteni a falon: egy-egy kép róluk, a születési idejük és az órán beállítva a pontos időt, mikor a világra jöttek.

Forrás: etsy. com

Bekeretezve

Ha van egy nagyobb képkeretünk, az is jó „körítés” lehet kisebb fotóinkhoz. A vastag keret egyben tartja, összefogja az emlékeinket.

Forrás: bowerpowerblog.com

Ágas-bogas

Egy dús lombú fát mintázó matrica „ágai” közé jó néhány kisebb képkeretet felakaszthatunk. A képeken szerepelhetnek családunk tagjai vagy kedvenc élményeink, utazásaink.

Forrás: hometalk.com

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!