Üveg, beton és kő tökéletes összhangja

Szingapúr egyik luxus negyedében található az alábbi modern megjelenésű, luxus otthon. Ha rövid, tömör jellemzést kéne adni a házról, valahogy így hangzana:

Különleges forma, egyedi design, és minimál hangulat. 

Ha a meleg, barátságos, lakásbelsőket kedveled, akkor valószínűleg az alábbi ház nem annyira fog tetszeni, itt ugyanis a szürke, és fekete színek dominálnak, minimál berendezéssel. (Azért azt javaslom, nézd meg, mert ötleteket, megoldásokat ebben az esetben is át lehet venni, és apróbb módosításokkal akár a saját házunkban is megvalósítani. )

Bár a ház alapjaiban készen van, de a végleges berendezés, és az igazi otthonná varázsolás még a leendő tulajdonosokra vár.

A ház

Ami a belső tereket illeti, egyszerű, letisztult design vonul végig a lakáson, a sötét színeknek köszönhetően inkább férfiasnak mondanánk, mintsem női rezidenciának. Nagyon sok a beton felület a lakáson belül is, de a nagy üvegfelületeknek köszönhetően a kinti zöld, buja növényzet kicsit oldja a rideg érzetet.

A telek hátulján levő nagy fákat megőrizték, amik egy szép zöld pajzsként ölelik körbe a házat, ezzel is megőrizve az intimitást.

Az alagsorban, egy hatalmas medence és a terasz jelenti a lakás kültéri „szabadidő központját”.

Forrás: homedit.com

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!