Keresés

Újdonságok a konyhatechnika világából

Napjaink technológiai fejlődésével szinte lehetetlen lépést tartani. Rendre forradalmi vagy éppen kisebb lépésekben megvalósított innovációkkal találkozunk, melyek korábban elképzelhetetlen módon könnyítik meg a mindennapjainkat. Az emberi természet azonban gyakran fenntartásokkal kezeli az ismeretlent, így előfordulhat, hogy csak később építjük be ezeket a hasznos új funkciókat az életünkbe. 

Funkcionális és hangulatos fény, valódi bútordarab

Az olasz designerek legújabb kreatív alkotása,az Open Suite egy egyedülálló termék, amely képes új, meglepő módon kitölteni a teret, és korábban nem látott funkciókat kínál. A páraelszívó egy olyan rendszer részévé válik, amely egymással kölcsönhatásba lépő elemekből áll, melyek együtt végtelen berendezési megoldásokat kínálnak, a világításra helyezve a fókuszt.

 

Azokban a környezetekben, ahol a nappaliban található bútorok alapvető szerepet játszanak, az Open Suite tökéletes megoldás. Moduláris, testreszabható szerkezete egyedi stílusával azonnal felismerhető, és karaktert ad a környezetnek. 

Számos funkciót kínál: nemcsak az elszívót, hanem a fényt és a polcok széles választékát. Négy előre beállított konfigurációban kapható (a sziget és a fali verzió is 80 cm és 160 cm), melyekhez kiegészítők és a felületek bőséges választéka áll rendelkezésre: üvegpolcok (tiszta és füstös), fekete fém és fémháló, fa (dió vagy testreszabható), elszívó modulok és további fénypanelek is. 

A szigetes változatban a szerkezet magassága állítható, így bármilyen környezetbe beépíthető, függetlenül a mennyezet magasságától. 

Hozd létre saját egyedi változatod az Open Suite-ből, játszva a terekkel, valamint újjáteremtve a vonalakat és a geometriákat, személyes ízlésed és bútoraid stílusa szerint.

Ahol a konyha tervezése kezdődik

Bár a konyha hagyományosan a baráti és családi összejövetelek helyszíne, rengeteg munka is itt zajlik, így nem hiányozhat belőle egy tökéletes munkaállomás. 

A BLANCO UNIT átgondolt megoldás, amely rendszerbe foglalja a mosogatót, a csapot és a hulladékgyűjtőt. 

Tudtad, hogy a konyhában töltött idő több mint 60%-át a mosogató környékén töltjük?

A konyhai víz használatot elsősorban a mosogatáshoz társítjuk, pedig rengeteg egyéb szituációban van rá szükségünk: vizet használunk az ételek, italok el- és előkészítéshez, tisztításhoz, egy váza megtöltéséhez és megannyi más hétköznapi mozzanathoz. 

Mindezek a tevékenységek a konyha szívéhez vezetnek: ez a BLANCO UNIT. 

A BLANCO UNIT nem csak könnyebbé, de stílusosabbá is teszi a konyhai mindennapokat, hiszen a rendszer-szemléletű tervezés különös figyelmet fordít a tökéletes színazonosságra és a felületek harmóniájára.

Meríts ihletet, és alkoss lenyűgöző konyhákat a medencék, mosogatók és csaptelepek kínálatában elérhető Silgranit® árnyalatokkal!

A BLANCO 2023-tól 2 új színnel bővíti a gránitmosogatók és csaptelepek palettáját: 

Vulkánszürkével és törtfehérrel. 

A törtfehér mosogatók törtfehér csaptelepekkel párosítva kifinomult megjelenést eredményeznek, és a lényegre összpontosítanak.

A Silgranit® törtfehér és a satingold csaptelepek kombinációja fényűző hatást kelt.

A lélegzetelállító Silgranit® vulkánszürke mosogatók és az azonos színű, funkcionális csaptelepek vonzó, modern konyhát teremtenek.

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!