Keresés

Új, otthoni intelligens megoldások a Legrandtól

Új intelligens megoldások a Legrand kínálatában. Két új IoT termékük díjat is nyert, nem is olyan régen: a DRIVIA WITH NETATMO az intelligens energiaelosztás jegyében, illetve NETATMO SMART DOOR LOCK, melynek köszönhetően otthonaink intelligens ajtózárral szerelhetők fel. A Legrand Home + Control okostelefon-alkalmazása egy számtalan új funkcióval bővült az applikáció, amivel mindennapjainkat tehetjük könnyebbé, komfortosabbá.

Egyre bővül az intelligens megoldások és okos-házak száma

Az intelligens eszközök napjainkban már a mindennapi élet szerves részévé váltak, ennek köszönhetően egyre bővül az intelligens megoldások és okos-házak száma is. A Legrand legújabb innovatív, intelligens termékcsaládjának, a Valena Life/Allure Netatmo-nak köszönhetően mi is átélhetjük az okosotthonok adta kényelmet és biztonságot.

Fedezd fel a Legrand és a Netatmo által közösen kifejlesztett intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozó aljzatokat, melyeknél a rádiós technológia a szerelvénybe süllyesztve található, ezáltal lényegesen leegyszerűsítve a rendszer telepítését mindenki számára. A hazai választékban első körben a Valena Life és Allure termékcsalád Netatmo termékei állnak rendelkezésre: a Life választékában fehér, elefántcsont és alu színekben, az Allure családban az előző három szín mellé még a fekete és gyöngyház színeket választhatjuk. A rádiós technológiának köszönhetően nincs szükség utólagos, véséssel, porral járó munkálatokra, ezáltal nemcsak újépítésű, hanem meglévő otthonokhoz is tökéletes megoldás.

A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel: Amazon Alexával, a Google Assistant-tal és az Apple HomePoddal.

Egyszerű beépítés és használat

Az egyszerű hangutasítások révén be- és kikapcsolhatjuk a lámpákat, vezérelhetjük a redőnyöket és csatlakozó aljzatokat anélkül, hogy okostelefonunkat feloldanánk.

A rendszer telepítési folyamata a kezdő csomag (elengedhetetlen a rendszer kiépítéséhez) beépítésével kezdődik. A központi átjárót és minden további eszközt beszerelhetjük a  meglévő süllyesztődobozokba, mivel a rádiós rendszer süllyesztve található a szerelvényekben. Programozásukhoz nincs szükség részletes háttértudásra, a beszerelt intelligens termékek bekapcsoláskor, – a központi főkapcsoló egyetlen gombnyomása után – automatikusan megtalálják egymást. A vezetékes és vezeték nélküli eszközök párosítása szintén felhasználóbarát módszerrel, egyszerűen egymáshoz kopogtatással megoldható.

A konfigurálható Valena Life/Allure Netatmo rendszerrel egyszerűen érintse meg az alkalmazásban vagy a főkapcsolón a „Távozás” forgatókönyv-gombot és vezérelje egyidejűleg a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt. A rendszer lehúzza a redőnyöket, kikapcsolja az intelligens csatlakozó aljzatokat, lekapcsolja a lámpákat, mindezeket egy utasítás segítségével.

A rendszernek köszönhetően az okostelefonunk távirányítóvá válik, és akár az otthontól távol is vezérelhetjük az eszközöket. Az intelligens csatlakozó aljzatoknak és a „Home + Control” applikációnak köszönhetően figyelemmel kísérhetjük a valós idejű és összesített fogyasztást. Ellenőrizhetjük a vezérlési pontok aktuális állapotát, ütemezéseket is létrehozhatunk, így automatizálhatjuk otthonunkban az intelligens eszközeinket.

Továbbá jelenlét-szimulációt is létrehozhatink a nagyobb biztonságérzetért. A jelenlét-szimuláció könnyen konfigurálható a Valena Life/Allure Netatmo intelligens termékeivel és testre szabható, ütemezett ki- és bekapcsolási időpontok beállításaival. Az automatizált lámpakapcsolásoknak köszönhetően kintről úgy tűnhet, mintha otthon tartózkodnánk, pedig éppen nyaralásunkat töltjük. 

További információ: legrand.hu

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!