Keresés

Új korszak a falfestésben – Egyedi, különleges és utánozhatatlan

Új korszakába ért a faldíszítés és a lakberendezés világa az iparágban sorra megjelenő innovációknak köszönhetően. Ez a technológiai fejlődés teszi lehetővé, hogy a korábbinál egyedibb, költséghatékonyabb és környezetbarátabb megoldásokat lehessen létrehozni festékek segítségével.

A fal mint külső és belső tereink ékköve

Az olasz festékipari innováció zászlóshajóiként a Casati Color a Casa Italia termékcsaláddal, valamint a Loggia saját dekorvonalával több újdonsággal jelentkezett az elmúlt időszakban, ami új szintre emelte a festékek nyújtotta lehetőségeket. A dekorfestékek segítségével minden stílusirányzat elérhetővé válik, mint a klasszikusabb stílusú faerezet minta, travertin mészkő vagy márvány, de akár az indusztriális jellegű fém felület, természetes rozsdahatás vagy nyers látszóbeton, sőt, akár extravagáns krokodilbőr felület is kialakítható. 

Nem csak a felületek sokszínűsége lenyűgöző a dekorfestékeknek, hiszen sok felülettípus alkalmas mind beltéri, illetve kültéri felhasználásra, valamint sok felület nem csak falakon, de járófelületeken, akár vizes helyiségekben is alkalmazható. Az így kapott felület rendkívül ellenálló, könnyen tisztítható, és a javítása is egyszerű.

Rohanó világ, gyors és precíz megoldások

A kenhető burkolatoknak számos előnye van hagyományos megfelelőjükkel szemben. Nem csak költséghatékonyabb alternatívát jelentenek, de sokkal egyszerűbben ízlésünkre alakíthatók, valamint márványfelület esetében például fuga nélküli, nagyméretű, összefüggő felület is kialakítható. További különleges lehetőség rejlik a bontás nélküli felújításban, akár egyszerű csempefesték használatával vagy már meglévő felület dekorfestékkel történő újragondolásával, hiszen ezek az anyagok mind alkalmazhatóak meglévő felületeinken, megspórolva ezzel a hagyományos felújítás törmelékét és költségét.

Környezet, amiben élünk

A mai világban egyre fontosabbá válik, hogy az ember hogyan és milyen környezetben tölti a mindennapjait. Fontos odafigyelni minden apró részletre, hogy az ember meg tudja óvni az egészségét. Ebben nyújt segítséget a különleges Umana festék, ami abból az egyszerű gondolatból ered, hogy a levegő tisztításával próbáljuk javítani környezetünket és benne az életminőséget. Az Umana egy mosható beltéri falfesték, amely laboratóriumi vizsgálatok alapján egyedülálló fotokatalizátoros folyamatának köszönhetően 48 órán belül megsemmisíti a levegőben lévő káros anyagok (vírus, allergén, baktérium) 98%-át. 

A színek és struktúrák végtelen palettájának szakértőjeként minden felmerülő kérdésben segít a Casati Color Hungary.

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!