Terasz mely nem csak 3 hónapra szól

… hallgatni a tavaszi eső halk kopogását
… érezni a szikrázó meleg nyári napsütést
… gyönyörködni az őszi színkavalkádban pompázó tájban
… csodálni a hulló hópelyheket
Mi ezekben a közös? Az, hogy ezt mind megtehetjük otthonunk kényelmében, ha egy jól megépített 4 évszakos teraszszerkezetet választunk. 

Terasz egész évben

Legyen szó beépített árnyékolóval ellátott üvegtetős kialakításról, vagy forgatható lamellás szerkezetről, egy 4 évszakos terasz mindig tökéletes menedéket nyújt az egész családnak, kora reggeltől késő estig, januártól decemberig.

A legkorszerűbb technikák révén lehetővé vált, hogy a kerti szezon ne csupán 1-2 hónapról szóljon

A teraszok.hu üvegfalrendszerei biztosítják, hogy meleg időben a terasz teljesen nyithatóvá váljon, a tető- és oldalsó árnyékolók segítségével pedig védelmet nyújtanak a zavaró napsugarak ellen. Az oldalsó árnyékolók a napvédelem mellett még kitűnően funkcionálnak szúnyoghálóként illetve a speciális vászonnak köszönhetően elfedhetjük teraszunkat a kíváncsi tekintetek elől mindeközben megtartva a kilátást is!

A hideg beköszöntével a szigetelt üvegezésű üvegfalrendszereink infra teraszfűtőkkel kiegészítve kellemes hőmérsékletet biztosítanak így a teraszunk az otthonunk egyik legfontosabb pihenőterévé válhat.

Ha teraszépítésen, teraszkorszerűsítésen gondolkodsz keresd a teraszok.hu szakértő csapatát, hiszen az állandó kedvezmények mellett most egy kiemelt 4 évszakos teraszakcióval is várják az  ügyfeleket!
 
Valamint ne felejtsd el, hogy az állam által kínált otthonfelújítási támogatás még mindig igénybe vehető ezen termékekre is!

 

 Ezt olvastad már?  –  Álom teraszok, ahogy mi szeretjük…
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!