Rakott csirkemell

Hozzávalók:

• 4 csirkemell filé szeletelve
• szeletelt bacon szalonna
• szeletelt sonka
• 2 db hegyes erős paprika
• 2 szál újhagyma
• 20 dkg reszelt trappista sajt
• 2 evőkanál mustár
• 1 db kaliforniai paprika
• só
• őrölt fehér bors
• szárnyas fűszerkeverék
• étolaj
• 4 dl tejföl

Elkészítés:

A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, olajban elkevert szárnyas fűszerkeverékkel megkenjük, sóval és fehér borssal megszórjuk.
A hússzeleteket tepsibe rakjuk, és megkenjük mustárral, majd rátesszük a bacon szalonnát, a szeletelt paprikákat és az újhagymát. Betakarjuk 1-1 szelet sonkával, megkenjük tejföllel, és a végén megszórjuk reszelt sajttal.
Az egészet sütőben szép pirosra sütjük. 

Krumplipürével vagy párolt rizzsel tálaljuk.

Forrás: Posta Luca

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 havi Laptapir előfizetés minden feliratkozónak!

Iratkozz fel most hírlevelünkre!