Provance stílusú konyha egy csipetnyi loft beütéssel

Provance stílusú konyha és egy kis loft?! – Hogy hogyan lehet ezt a látszólag két különböző stílust egy térben megjeleníteni, arra jó példa ez a konyha, ahol a lofthoz jól illeszkednek az olyan megdöbbentő, Provance-ot idéző megoldások, mint a kopottas téglafal vagy a régies stílusú bútorok és gépek.

Összhangzattan, azaz minden passzol

Ha szemügyre vesszük a teret, szembetűnő, hogy minden mindenhez illik. Így például a fekete, ipari stílusú függesztékek a fekete, támla nélküli székekhez, az ugyanilyen beépített sütőkhöz, a mintás padlóburkolat sötét színeihez.

Elválasztva jobb

A loft egyik legfőbb jellemzője, hogy nyitott terű. Itt azonban egy nagy üvegfallal és -ajtóval zárták le a lakás többi részétől, ami praktikus, mert a zajokat és a szagokat nem engedi a lakótérbe. Az üvegfelületnek köszönhetően ugyanakkor elegendő fényt enged be és kifelé is a térbe. 

Provance stílus - kő és gránit

Jó választás a kiemelkedő minőségű, karcálló, hőálló, antibakteriális gránit konyhapult, amin öröm a munka, és amibe látványos megoldásként belesüllyesztették a mosogató medencéjét. A loft nem szereti a rendetlenséget, ezért sok tárolóról gondoskodtak a konyhában. Ami elöl maradt, az napi használatban van.

Struktúrák és minták kavalkádja

Megpihenhet az ember szeme a téglafal vonalain, de szépségesek a felső bútorelemeken az egymást keresztező farészek, ugyanígy a padló szögletes mintája, amit egy kacskaringózó, a sok szigorú vonalat lágyító bordűr keretez.

Még több provance >>>

Képek: behance.net

Scroll to Top
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!