Otthonfelújítás FlexWall pvc falpanelekkel!

Ha praktikus és dekoratív falburkolat megoldást keresünk, akkor a házilag is felrakható FlexWall pvc falpanelek erre tökéletesek!

A jó megjelenés a falaknak is jár!

Otthonunk kialakításakor és felújítás során az egyik fontos tényező számunkra, hogy olyan tereket hozzunk létre, amelyben jól érezzük magunkat. 

Ma már nagyon sok falburkolat, falpanel megoldás közül választhatunk, amelyekkel még tetszetősebb hatást érhetünk el, mint mondjuk a tapétákkal, vagy festéssel. 

FlexWall pvc falpanel - rengeteg minta és szín választék

Az egyik ilyen új és népszerű falburkolat a FlexWall pvc falpanelek. Ezek a vékony, domború 3D-s falpanelek közel 200 különböző mintában kaphatóak. A rengeteg minta és a sokféle szín biztosítja, hogy minden belső térbe, minden ízlésnek találjunk megfelelőt! Kapható famintás, kőmintás, csempe mintás, mozaik jellegű, tégla utánzatú, mészkő és márvány mintás. Minden beltéri helyiségbe alkalmas,  legyen az előszoba, nappali, hálószoba, dolgozószoba, gyerekszoba, fürdőszoba vagy konyha. 

flexwall falpanel

Pénz és időt spórolhatunk vele

A FlexWall pvc falpanelek előnye, hogy házilag is felrakható, tehát nem szükséges hozzá szakember. Ezzel pénzt és időt spórolhatunk meg, hiszen manapság nagyon nehéz időben jó szakembert találni! A panelek könnyen vághatóak, nem kell hozzá speciális szerszám se, így azok is elkezdhetik a kivitelezést, akik kevésbé jártasak az ilyenben! Külön kiemelhető előnye, hogy tiszta és gyors munka, nem kell hozzá szétkapni a lakást, nem keletkezik az ilyenkor szokásos építési törmelék és a hulladék is minimális! A panelek könnyűek, nem kell félni a cipekedéstől, nem kell hozzá külön szállító, és egyébként is webáruházból kényelmesen rendelhető

Előnyös tulajdonsága még a FlexWall pvc falpaneleknek, hogy hajlíthatóak, így íves felületekre, vagy külső- és belső sarkokra is rakhatjuk! 

flexwall falpanel

A FlexWall pvc falpanelek felhelyezése

A falpanelek felrakása nagyon egyszerű, mi a már évek óta bevált Soudal T-rex ragasztót ajánljuk! Egy tubus ragasztó 4 falpanelhez elegendő. A ragasztó fehér színű, de száradás után átlátszó lesz. Ez azért jó, mert az esetleges felesleges ragasztó a panel felületén nem fog látszani, valamint így a szélekre és a toldásokra is bátran tehetünk ragasztót!

Kerma falpanel

1. lépés

A ragasztót vigyük fel a panelek hátulján azokra a részekre vékony csíkban, melyek érintkeznek a fallal. A falat nem kell ragasztóval bekenni. Jelöljük be, hogy hova szeretnénk a panelt helyezni, majd illesszük a falra és óvatosan nyomkodjuk a ragasztózott területeket. Ha nem pontos az illesztés, még van időnk a panelek helyzetének korrigálásán. 

2. lépés

A felesleges ragasztót töröljük le, egy nedves ronggyal. Figyeljünk a pontos illesztésekre, használjunk vízmértéket. A panelek tapétavágó késsel könnyen vághatók. A vágást és a jelölést a panelek hátulján végezzük, jelölésre használjunk filctollat. A panelek felragaszthatóak bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, osb lapra, de meglévő csempére, illetve tapétára is. A paneleket nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára.

flexwall falpanel

Ötleteket, inspirációs képeket a Kerma Design Facebook oldalán, vagy a www.kerma.hu webáruházban találhatunk.

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 havi Laptapir előfizetés minden feliratkozónak!

Iratkozz fel most hírlevelünkre!