Milyen az ideális csaptelep?

A fürdőszoba fontos része a mindennapjainknak, ez az a „varázskamra”, ahol testben és lélekben felkészülünk az előttünk álló napra, és ahol a nap végén „lemossuk” magunkról a nap fáradalmait. Fontos tehát, hogy látványában és funkciójában egyaránt maximálisan kiszolgáljon minket. Hogyan érhetjük ezt el? Milyen az ideális csaptelep?

Egy szóval: kényelmes.

Akár mosdócsaptelepről, kádtöltőről vagy zuhanycsaptelepről beszélünk, a legfontosabb tényező, hogy maximálisan kiszolgálja az igényeinket, legyen ergonomikus, könnyen kezelhető.

Kádtöltő esetében kényelmi szempont lehet, hogy a befolyó ne legyen útban. Erre nyújt megoldást a KLUDI ROTEXA MULTI be-, le- és túlfolyórendszer.

Ennek lényege, hogy a kádtöltésről a túlfolyóként is funkcionáló egység gondoskodik. Persze, ez a rendszer „csak” a kád megtöltésére alkalmas, vagyis még csaptelep kell hozzá: a design szerelmesei kombinálhatják kádperemre szerelt, a helytakarékosságot kedvelők pedig falsík alatti szerelésű csapteleppel.

2in1

Hasonló komfortérzetet nyújt a zuhanykabinban vagy akár a kádban, ha a csaptelep – afféle 2in1 funkcióval rendelkezik: a csaptest felső felülete teljesen sík, így polcként is használható.

Helytakarékos megoldást jelent a falsík alatti szerelésű csaptelep, amely akár nyomógombos kivitelben is kapható: egy ergonomikus gombbal nyithatjuk meg, illetve zárhatjuk el a vizet a KLUDI PUSH család termékeivel.

Kényelmes, és könnyen telepíthető megoldást nyújtanak a kettős zuhanyrendszerek, melyek a legkülönbözőbb stílusú és funkciójú fej- és kézizuhanyokkal biztosítják, hogy a zuhanyzás újra és újra egyedi, személyes élmény legyen.

Mi a helyzet a mosdóval?

A mosdócsaptelep kiválasztásánál érdemes rendkívül körültekintőnek lenni, mivel az otthonunkban ez a leggyakrabban használt csaptelep: egy átlagos, négytagú család egy nap akár 50 alkalommal nyitja meg és zárja el.

Az ültetett mosdótálakhoz mindenképpen magasított vagy fali csaptelepet kell beépíteni.

Érdemes elgondolkodni a szenzoros működtetésű mosdócsaptelepen. Biztonságos, higiénikus és víztakarékos.

Színek kavalkádja

A hagyományos, króm felület szinte minden fürdőszoba stílusához passzol.

Amennyiben szívesen kísérletezünk, és a kontrasztos színeket kedveljük, nem kell kompromisszumot kötnünk a csaptelepek esetében sem: válasszunk bártan fekete vagy fehér felületű terméket!

A fényűző luxus színe pedig az arany. A KLUDI 1926 csaptelep-család mind színében, mind formavilágában a múlt század nemes eleganciáját őrzi.

Fontos megemlíteni, hogy a csaptelep nem pusztán berendezési tárgy, hanem „kapuőr” a vízhálózat és az otthonunk között, ugyanakkor nem mellesleg naponta fogyasztunk a vízből, ami áthalad rajta. Éppen ezért érdemes megbízható gyártót választani, amelynek termékei megfelelnek a hazai (műszaki és egészségügyi) előírásoknak, és garanciális vagy egyéb tárgyú ügyintézés estén is elérhetőek.

Bővebb információ: www.kludi.hu

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!