Milyen a tökéletes pázsit?

Milyen a tökéletes pázsit? Kiváló minőségű, ebből adódóan tartós és mutatós – hosszú évekig szerez boldog perceket az egész családnak. Ám a füvesítés nem mindenkinél jöhet szóba, illetve van, aki nem is akar hónapokat várni az eredményre. Ilyenkor lehet megoldás a minőségi kerti és dekorációs műfű, amit a Holland Pázsit, a Grass Inc. európai piacvezető holland gyár kizárólagos képviselője is kínál.

Tekintsünk most úgy a kertre, mint eddig még soha

Gondoljunk bátran a lehetőségekre! Te mire vágynál? Megteremtenéd a nyugalom szigetét, vagy inkább egy jó kis közösségi teret hoznál itt létre a családnak? 

Vagy olyan kertre vágysz, ahol a zöld fű mindenkié – ahol kis kedvenced is vidáman élvezheti a pázsiton való hempergés vagy rohangálás minden percét? 

Persze, ilyenkor jön az ásás, a kaparás, a „balesetek”… de a strapabíró műfű, mint a Holland Pázsit termékei ezeknek is ellenállnak, így nem kell lemondanod a szép kertről akkor sem, ha kutyát tartasz.

Saját sportpálya a kertben?

Az aktív családoknál felmerülhet az igény egy sportolásra alkalmas területre, vagy akár saját sportpályára is. Ha ezt füvesítenétek, akkor talán már olvastál arról, hogy a műfüves sportpályáknál a legújabb trendek a töltésmentes pályák irányába mutatnak, mert ezeknek jóval kedvezőbb és egyszerűbb a karbantartása. 

Érdemes a döntés előtt utánajárni a lehetőségeknek, illetve az árak és a termék színvonala mellett figyelembe venni azt is, hogy az általatok választott cég komplett kivitelezéssel, az egyedi igényeiteket figyelembe véve valósítsa meg a terveket. 

műfű a kertben - holland pázsit

A fentieket a Holland Pázsit is vállalja, náluk 20 fajta műfűtípus közül lehet választani, 8 év garanciavállalás mellett. És a műfüves sportburkolaton kívül akár palánkot, labdafogó hálót, hangtompító kerítést, pályavilágítást és térburkolatot is építenek.

holland pázsit - műfű

És ha már játék:

ha a kertben lehetőségetek van saját játszóteret is építeni, akkor a gyerekek öröme mellett azt is figyelembe kell venni, hogy mutatós legyen, bírja az erős igénybevételt, illetve figyelni kell a biztonságra is. 

A Holland Pázsit 12 féle színben, ötféle szálhosszúsággal készülő játszótéri kollekciója a port, sarat, egyenetlen játszótéri felületeket egyből megszünteti, és tisztítása is egyszerű. Ezekre a termékekre 8 év garanciát vállalnak.

Holland Pázsit a legtökéletesebb, valósághű műfű

A Holland Pázsit előnye:

  • Nem kell nyírni, locsolni, és semmilyen gondozást nem igényel
  • Nem fog kiégni, a kutyapisi sem tesz benne kárt (8 év UV- garancia, és 15 év jótállás)
  • Tökéletes megoldás árnyékos helyekre, ahol az élő fű nem marad meg.
  • Tisztántartása: slaggal, műanyag gereblyével mossuk át  a nagyobb szennyeződéseket, a faleveleket le kell róla takarítani
  • Telepítése: betonfelületre vagy murvaágyazatra fektessük le
  • Az időjárás viszontagságai nem tesznek benne kárt benne, 100% UV- álló, fagyálló és vízáteresztő
  • Tökéletes megoldás azoknak, akiknek nincs idejük a kertgondozásra.
  • Kutyatulajdonosoknak nem kell a kutyus és a szép gyep között választaniuk
  • 20 féle pázsittípusból lehet választani, és kapható 3 féle speciális pázsit, mely nem melegedik fel a tűző napon, mert magában tartja az éjszakai párát. Ezek a NaturalCool, ArcticTouch és az ArcticSupreme.

A műfű felhasználásának csak a képzelet szab határt

Használhatjuk teraszra, kertbe, fürdőszoba-szőnyegként, lépcsőburkolatnak, akváriumba, vadasparkba dekorációnak stb.

A Holland Pázsit 10 éve van jelen a piacon, és töretlen az érdeklődés a termékek iránt.

Bővebb információ: hollandpazsit.hu

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!