Keresés

Lehetetlen pedig nincs! – Egy 50 nm-es lakás teljes újra gondolása

Egy helypocsékoló közlekedő három ajtónyílással kisebb szobák felé, a régies, kicsi fürdő és konyha elhasznált, divatját múlt burkolatokkal bizony már egy jó ideje megszépítő felújításért kiáltott, még úgy is, hogy az ingatlant eladásra szánták. Ács Rita Otthonteremtő maga vágott bele a munkába egy barátjával, és mindent, amit csak lehetett, két kezükkel végeztek. Vakolatot, falat bontottak, új ajtónyílást nyitottak, a sittet is ők pakolták, és minden mást, amit csak tudtak.

Falak és funkciók változtak

 Az egyik zseniális ötlet az volt, hogy megszüntették az előteret, és a konyha átkerült a korábban nappalinak használt, tágas térbe. Itt a parapetet is megbontották, nagyobb kilátást biztosítva a természet zöldjére. Igy már kényelmesen elfért az Otthonteremtő által tervezett konyhabútor, amit egészen a mennyezetig emeltek. Fehér színe frissességet sugároz, és tágasnak hagyja a teret. 

A chevron mintás laminált padló elegáns, nagypolgári miliőt teremt. Az egyedi formavilágú lámpák a LAMPALU kézzel készített remekei.

Eredeti alaprajz
Eredeti alaprajz
átalakított alaprajz
Átalakított alaprajz

A fürdőszoba is ezer sebből vérzett

Elsőként a két oldalsó ajtaját zárták le, egy új bejáratot nyitottak a nappali felé, és a közlekedő megszüntetésével sikerült megnövelni az alapterületét. 

A márvány erezetű kőporcelán padló- és falburkolat valódi luxust csempész a vizes helyiségbe, csak úgy, mint az ide választott designmosdó, amit a szintén saját tervezésű szekrénypultra ültettek. A szellős térbe tökéletesen beleilleszkedett a designkád is. 

És mi a bizonyíték, hogy élhető, csodás terek jöttek létre?
Talán magáért beszél, hogy a meghirdetést követő öt percben már vevőre is talált az ingatlan!

Fotó: Ács Rita Otthonteremtő
Szöveg: Erdély Györgyi

Hasonló mesés átalakulásokról itt olvashatsz még: Ilyen volt – Ilyen lett

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!