Keresés

Kreatív karácsonyi gömb dekorációk – Ki mondta, hogy csak a fára kerülhet?!

A csillogó, fényes gömbdíszek egyértelműen hozzátartoznak az évvégi ünnephez, és kiemelik a fenyő szépségét. De ne akasszuk feltétlen valamennyit az ágakra! Hiszen készíthetünk a gömbökből asztaldíszt vagy akár ajtóra koszorút is.  

Van egy felesleges kötőtűnk?

Ha van, húzzuk át egy masni gurigáján, és támasszuk ki hungarocellel! Fűzzünk rá karácsonyi díszgömböket, figyelve arra, hogy először nagyobbakat válasszunk, majd felfelé haladva egyre kisebbeket. A tetejére kerüljön egy csúcsdísz.

karácsonyi gömbökből asztaldísz
Forrás: inmyownstyle.com

Csillagom, csillagom

Ha van egy karácsonyi facsillagunk, erősítsünk a belsejébe púderrózsaszín, csillogó gömböket és terméseket!  A csillagba rejtett LED- világításnak köszönhetően esténként meleg fényt áraszthat egy polcra vagy kandallópárkányra helyezve, ahol a lábain is biztonságosan megáll.

karácsonyi gömbökből dekoráció
Fotó: inoutdesign.hu

Fenyő vagy nem?

Stilizált fenyőfát készíthetünk drótból, amit faformára hajtogatunk, és boával rejtjük el a merevítésre szolgáló drótot, valamint egy fényfűzérrel. Erősítsünk rá gömböket is, úgy még szebb lesz az összhatás.

Forrás: epbot.com
fenyőfa helyet alternatíva
Forrás: borago.hu

Asztalra kerüljön

Egy szép fémtál ünnepekkor különleges díszítést kapjon: a mécsesek és gyertyák mellett gömbök is ide kívánkoznak, persze egy kis fenyő is csodás kiegészítője az egésznek. Hogy „megtöltsük” a tálat, gyöngyfűzérrel telítsük meg.

Forrás: 11magnolialane.com
karácsonyi gyertyás dekoráció
Forrás: kunigundakincsei.blog.hu

Körbe, körbe, karikába

Már több éve divat, hogy egy alapra rögzítünk egy karikát. Egy oázis résébe bele lehet stabilan ültetni a karikát. Ha beleragasztottuk, az alapot le kell fedni fenyőággal, szőrmével. Amint kész, máris díszíthetjük. Gömböket, zöld növényeket használhatunk leginkább, de a LED-es izzósor mindenképp elmaradhatatlan, így lesz igazán karácsonyi hangulatú a dísz.

karácsonyi gömb dekoráció ötletek
Forrás: rayher.hu
Forrás: holidappy.com

Falra is kell

A fenyők zöldje a gömbökkel és a piros bogyókkal nagyon szépen harmonizál: ezért ezeket drótozzuk fel egy karikára! Izgalmasabb, ha több karikát (akár többféle méretűt is) összeillesztünk, így aztán igazán látványos lesz a végeredmény!

Forrás: rayher.hu
Forrás: sustainmycrafthabit.com
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!