Innovatív zárható kilincsek, egy egyedülálló és ötletes megoldás

Egyedülálló, ötletes és nagyon elegáns megoldást fedeztünk fel a kilincsek között válogatva. A zárható kilincsnek magán a fogantyú részén található egy gomb, amivel biztonságosan zárható és nyitható az ajtó! A megoldás neve: smart2lock.

Hogy ez miért olyan érdekes?

Egyrészt, egyre inkább terjed az a szokás, hogy a rozettás kilincseket önállóan, alsó rozetta nélkül szerelik az ajtókra, ami szép, letisztult összhatást kelt. Különösen, ha maga a kilincs is egy modern, divatosan formatervezett és igényesen kivitelezett modell, és a felülete is követi a legújabb trendeket.

Csakhogy így eltűnik a lehetőség az ajtók zárására,

amit az ajtóba szerelt zár, a kulcs vagy egy elfordítógomb, illetve az alsó rozetta tett lehetővé.

Holott pl. egy fürdőszoba esetén nagyon fontos a diszkréció megőrzése. 

A smart2lock okos megoldás alkalmazásával viszont megoldható,

hogy az ajtót a kilincsen található gomb eltolásával belülről bezárjuk, ráadásul úgy, hogy vész esetén azért kívülről is nyitható legyen (pl. bennrekedt a nagyi a fürdőben!). Itt tehát nincs alsó rozetta, sem kulcs, sem felesleges elektronika, mégis könnyedén zárható az ajtó – szerintünk zseniális!

A tapasztalatok alapján a fürdő, WC, hálószobák és egyéb privát helyiségek kilincseit a megrendelők ezzel a zárható rendszerrel szeretik rendelni, míg a lakás mindenki számára nyitott helyiségeinek ajtajaira zárási mechanika nélküli kilincsek kerülnek, de szintén az alsó rozetta elhagyásával.

Hol tudod beszerezni?

A német Griffwerk cég smart2lock technológiájú termékeit Magyarországon a Maestro, hazánk elsőszámú kilincsspecialista cége forgalmazza, a kilincsek országszerte a viszonteladó szakboltokban, ajtószalonokban vagy akár webáruházakon keresztül is megrendelhetők.

További infó: www.kilincsek.eu

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!