Keresés

Innovatív tapétaajtók

Az elmúlt években nagy divat lett a tapétaajtó alkalmazása. Ezeknek az ajtóknak nincs tokjuk, és az ajtólap gyönyörűen belesimul a fal síkjába, ezért is hívják őket fal síkjába csukódó ajtóknak is.

Szinte észrevétlenek

Gyakran az a szerepük, hogy szinte észrevétlenek legyenek, és a falaknak adják át a főszerepet a lakberendezésben. Az ilyen tapétaajtók gyártásában az egyik kiemelkedő szereplő az olasz Scrigno gyár, melynek nem csak kiváló minőségű alaptermékei, hanem innovatív, különleges megoldásai is egyre ismertebbek hazánkban.

3 különleges tapétaajtó megoldás

1. Mennyeztig érő tapétaajtó

Választható a Scrigno kínálatából olyan nagyon elegáns változat, amely egészen a mennyezetig ér fel. 

2. Tapétaajtó lLED világítással

Egy másik különleges megoldásnál az élek mentén rejtett LED csík kerül beépítésre, ami akár praktikusan a közös helyiségeket is jelezheti, de akár csak extra fényhatást is kelthet a sötétben kirajzolódó ajtóélekkel.

3. Tok nélküli üvegajtó

Az üvegajtós változat a tapétaajtóknál megszokotthoz képest kevésbé diszkrét: bár formailag a falba simul, látványában igencsak észrevehető tud lenni, méghozzá az üveg típusának megválasztása által pont annyira, amennyire szeretnénk. 

Ugyanakkor a lakás modern megjelenését emelheti ki, a minimalista stílusú otthon egyik fő dísze lehet.

A Scrigno termékei számos ajtószakboltban megrendelhetők Magyarországon. Az értékesítési pontokat, továbbá még több információt a www.maestro-toloajto.eu honlapon találhatsz.

Még több inspiráció:

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!