Keresés

Házszám saját kezűleg, kreatívan!

Ha nem a megszokott házszámtáblát szeretnéd a házad falára kitenni, találj ki valami egyedit!  A saját, ötletes dekorációk nemcsak a te szívednek lesznek különlegesek, hanem a hozzád betérő ismerősök is felkapják rá a fejüket. És ami a legfontosabb: az egyedi, kreatív, sajátkezűleg készült házszámok nem feltétlenül drágák, sőt!

Keretbe foglalva

A világoszöldre festett képkeretbe fessünk feliratot az alapra, majd erősítsük rá a számokat, a hátára felszögelt akasztóval rögzíthetjük végül.

házszám diy
Forrás: kojo-designs.com
házszám diy 2
Forrás: kojo-designs.com

Házszám csavarokból

A kívánt méretű faalap lekezelése után minta alapján fúrjuk a fába a csavarokat. Látványos megoldást kapunk. 

házszám szögekből
Forrás: woodsmithplans.com/free-plans

Házszám saját kezűleg a nyaralóba

Egyszerű faágat is választhatunk erre a célra: fúrjunk bele annyi lyukat, ahány jegyű a házszámunk, majd lógassunk rá akár halacska formákat, rajtuk a számokkal!

egyedi házszám nyaralóra
Forrás: scavengerchic.com

Házszám fából kreatívan

Kisebb, lekezelt deszkára csavarozzuk fel a házszámokat! A dekoráció legyen hozzá egy fémkosár, melyet megtöltünk élő vagy műnövényekkel.

És itt van egy hasonló, de kicsit mégis más, festett változat. 

házszám sajátkezűleg
Forrás: warmlydecor.com

Rusztikus házszám tuskóból

Ha egy nagyobb méretű tuskó tetejét ferdén levágjuk, majd fehérre festjük, ráfesthetjük a házszámot a kívánt méretben. Dekorálhatjuk még madzaggal vagy akár felfestett csíkkal.

kreatív házszám
Forrás: homeroad.net

Kreatív házszám deszkából

Egy tetszőleges méretű deszkát fessünk le, majd sablonnal írhatunk rá üdvözlő mondatot, kerüljön alá a házszám, és díszítsük egy virágkoszorúval!

egyedi házszám ötlet
Forrás: craftyclub.co

Vödrökből házszám? Miért ne?!

A vödreinkre fessünk kerek, fehér pöttyöket, ez lesz az alapja a számoknak. Sablon segítségével a számok kontúrját körbefestjük, majd ki kell tölteni a számokat. Pici fekete pöttyökkel tehetjük még érdekesebbé a látványt.

kreatív házszám saját kezűleg
Forrás: wonderfullymade.org
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!