Keresés

Gazdaságos fürdőszoba felújítás – Hogyan kezdjünk neki?

A fürdőszoba felújítás lehetőséget nyújt arra, hogy modernizáld és gazdaságosabbá tedd ezt a fontos pontját a lakásodnak. Nem érdemes csak úgy belevágni a közepébe, érdemes egy jól átgondolt tervet készíteni, mielőtt megkezdődnének a munkálatok. Milyen fontos pontjai vannak egy fürdőszoba felújításának?

Fürdőszoba felújítás okosan: tervezés, költségvetés, akciók felkutatása

Első és legfontosabb lépés a fürdőszoba megtervezése. Enélkül neki se állj a költségvetésnek, hiszen, ha van egy elképzelésed, akkor azt papírra kell vetni, majd csak utána elővenni a kockás füzetet. Lehet, hogy te kinéztél egy hatalmas sarokkádat, ami be sem fér a fürdőbe, vagy egy kisebb kézmosóval terveztél, pedig a nagyobb is belefér a keretbe. Mindig a tervezés legyen az első pont, amit egy felújítás során előkészítesz. Ha ezzel megvagy, akkor jöhetnek a számok, és ehhez szorosan kapcsolódik az akciók felkutatása. 

Ilyen például a szeptember végétől kezdődő Wellis szülinapi kedvezmény, melynek keretein belül akár 20%-kal olcsóbban is hozzájuthatsz a kívánt termékekhez. Nem mindegy, hogy mennyit kell otthagynod a kasszánál fizetéskor, hiszen, ha megspórolod a költségeid majdnem ötödét, akkor akár drágább termékeket is hazavihetsz.

Ha felújítasz, akkor válaszd az energiahatékonyságot!

Természetesen nem kell mindent kidobnod vagy lecserélned, ha a fürdőszoba-felújításra szánod el magad. Megtarthatsz régi elemeket is, de ha már úgy döntesz, hogy megválsz tőlük, akkor válasz olyan termékeket, amik energiahatékony módon működnek. Ilyen például a Wellis Aurora tornado ultracsendes álló rimless WC-je, ami amellett, hogy rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, egy 4 fős család számára évente akár 19 700 liter vizet takaríthat meg. 

Másik fontos pontja a fürdőszobának a WC mellett a kád vagy a zuhanyzó.

Ha ezek hibásan vannak beépítve, akkor rengeteg vizet pazarolhatsz el tisztálkodás közben, így érdemes mindig szakemberrel egyeztetni arról, hogy hova tegyétek, és hogy kell-e bármilyen extra kialakítás a beszereléséhez. A Wellis Ergo White zuhanytálcája beépített nemesacél zuhanyfolyókával rendelkezik, így nem kell külön megvásárolni hozzá, valamint a víz sem tud kiszökni a helytelen felszerelés következtében, azonban süllyesztett előkészítés szükséges a szifonhoz. Minden termékről érdemes információkat gyűjteni megvétel és beszerelés előtt, hiszen a fürdőszoba az a pontja a lakásnak, ahol, ha nincs valami jól megcsinálva, akkor könnyen úszhat az egész lakás. 

A jó szakemberek keresése is egy külön kihívás,

hallgass meg többet, ne dönts rögtön gyorsaság vagy éppen alacsony munkadíj miatt. Lehet, hogy egy kicsit többet kell várnod és fizetned ahhoz, hogy a fürdőszoba-felújításod zökkenőmentes legyen, de ha a termékeken spórolsz az akciók miatt, akkor azt a pénzt beleforgathatod a kiváló munkaerő megtalálásába. 

A fürdőszoba felújítás során a gazdaságosság és a minőség egyensúlyát kell megtalálnod,

hogy hosszú távon élvezhesd az újítások előnyeit. Szánj időt arra, hogy minden tökéletes legyen, böngészd át a kínálatot, és alkosd meg álmaid fürdőszobáját! Ebben most segítségedre lehet a Wellis, hiszen kedvezményes áron juthatsz hozzá a kínálatukban található összes szaniterhez!

Látogass el a www.wellis.hu weboldalra, vagy a bemutatótermek egyikébe!

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!