Keresés

Frissüljünk fel a kertben, medence és kerti tó nélkül!

A kényeztetés netovábbja, ha a kertünkben lehetőségünk van egy medence vagy egy fürdőtó kialakítására! Csakhogy, ezt nem mindenki engedheti meg magának. De azért nem kell lemondani a felfrissülésről egy forró nyári napon.  Varázslatos hangulatot teremthetünk például egy kültéri káddal vagy egy kerti zuhanyzóval is.  

Kád a teraszon

Az apácarácsos fallal leválasztott részben, intim hangulatot teremthetünk az ellazító pihenéshez. A lábakon álló, kékre festett kád igazi gyöngyszem, pihenésre csábít.

kád a teraszon
Forrás: sunset.com

Ódon hangulatú kerti fürdő

A faágakból épített pergolát szőlővel futtatták be, vidám feliratokkal keretezték a kádat, és régi használati tárgyakkal tették szemet gyönyörködtetővé.

Forrás: cedarhousesoaps.blogspot.com/au

Romantikus és praktikus

A raklapokból épített aljzat nagyszerű alapot ad a kádnak, a bensőséges hangulatot egy baldachinnal teremtették meg, ami még a szúnyogok ellen is védelmet biztosít.

hangulatos kád a kertben baldachinnal
Forrás: deavita.com

Egyszerűen nagyszerű

Fa kerítéselemekkel határolták a lábakon álló rusztikus kádat, a kék szín tengerparti feelinget idéz, a szőnyeg, tükör és egyéb kiegészítők pedig otthonossá teszik a környezetét.

Forrás: thespruce.com

Hangulatos lazulás

A ház sarkában lehet talán a legvédettebb zugban elhelyezni a kerti kádat, amit bambuszkerítés övez a másik oldalról. A díszkavicságy, a sok növény még élvezhetőbbé teszi a kinti tartózkodást.

kültéri kád
Forrás: usa.spell.co

Rusztikus stílusban

Egy bontott faház épen maradt két oldalához is tökéletesen illik a kád, rusztikus, vidéki hangulatot áraszt ez az elrendezés.

Forrás: domino.com

Dupla élvezet

Fából akár két kisebb kádat is beépíthetünk egymás mellé, így együtt élvezhetjük kertünkben a feltöltő pihenést.

kültéri kád beépítve
Forrás: missrover.com

Egy frissítő zuhany a kertben?

Nyári forró napokon csodásan érezhetjük magunkat egy frissítő zuhany után. Főképp, ha ehhez a kertben, a szabad ég alatt találunk helyet, az a boldogság netovábbja! Ha van egy kertünk, mindenképp érdemes kialakítani a kinti kényeztetés feltételeit, íme, néhány példa!

A kerítés tövében

A szürke kerítés mellett jól mutat a faráccsal ellátott, épített zuhany, mely praktikus módon eltakarja a csöveket és a szerelvényeket.

kerti zuhany
Forrás: palettdideas.com

Kettő az egyben

A kerítés mellé kivezetett zuhany érdekessége, hogy zuhanyzás közben a kavicsok segítségével átmasszírozhatjuk a lábainkat.

zuhanyzó a kertben
Forrás: liveinternet.hu

Csempével díszítve

Készítsünk először egy masszív keretet, majd abba ültessük bele a kézzel készített vagy vásárolt lapokat! A falhoz erősített rusztikus keret mellett látványos megoldás a réz csaptelep.

kerti zuhanyzó ötlet
Forrás: instagram.com/clay imports

A lényeg a részletekben

A terasz mellé épített zuhanyparaván külső falára növénnyel beültetett kaspók kerültek.

kerti zuhanyzó
Forrás: instagram.com/charlestonmodernfarmhouse

A műanyag is lehet rusztikus!

Egy kis sarkot sikerült csupán leválasztani a zuhanyzás teréül, de épp elegendőnek bizonyul, és minőségi műanyag padlója teszi otthonossá.

zuhanyzó a kertben
Forrás: instagram.com/katekeeseeoc

Kő és fa, ha egymásra talál


A kő és a fa összeházasításából született ez a zuhany, időtálló, fényes zuhanyfejjel. Kontrasztos, ugyanakkor elegáns megoldás.

kerti zuhany inspiráció
Forrás: instagram.com/clay imports

+1
A legegyszerűbb a legnagyszerűbb

Tekerjünk a fatörzsre egy slagot, melynek a végére szereljünk egy zuhanyrózsát, és már készen is vagyunk. Hab a tortán a botokból összeállított létra, ami zuhanyzás után törülközőtartóként tesz jó szolgálatot.

 

⇒ Ezt láttad már? Kerti zuhanyzó

olcsó kerti zuhany diy
Forrás: liveinternet.ru
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!