Tavaszi tetőablak akció a FAKRO-nál!

A FAKRO, a világ második legnagyobb tetőtéri ablak gyártója idén is garantált pénzvisszatérítési akcióval köszönti a tavaszi szezonkezdetet, a fókuszban most az energiahatékony, gondozásmentes, háromrétegű üvegezéssel szerelt PVC tetőablakok kerültek.

Számtalan előny szól a FAKRO tetőablakok mellett

A FAKRO FTP-V U4 tetőtéri ablakai bőséges mennyiségű természetes fényt biztosítanak a tetőtérben, a nyugalmat és a biztonságot garantálják hosszú éveken át. 

A PVC tetőablakok keret-profiljai 63%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek, a gyártás során felhasznált alapanyagok pedig 100%-ban újrahasznosíthatók

A FAKRO FTP-V U4 ablakok acélbetétes merevítésű, többkamrás PVC profilból épülnek fel, amelyek megakadályozzák a deformációt.

Az ablakok tartósak és ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Az anyagok, amelyekből az ablak készül, nem szívják be a nedvességet és nincs szükségük időszakonkénti lakkozásra, míg az üvegezésre jégkár elleni örök-garancia érvényes.

Az ablakok háromrétegű üvegezésüknek köszönhetően megakadályozzák a téli hőveszteséget, így fűtési költséget tudunk megtakarítani. A Thermo burkolókeret alkalmazása pedig akár 15 %-kal növelheti az ablak hőátbocsátási tényezőjét.

fakro fehér, pvc tetőtéri ablak

A FAKRO tetőtéri ablakai tökéletesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe, új építés és felújítás esetén is használhatók. A PVC ablakok bármely helyiségbe beszerelhetők: a nappaliba, hálószobába, gyerekszobába és magas páratartalmú helyiségekbe, mint konyhába vagy fürdőszobába. 

Vásárolj most FAKRO PVC tetőtéri ablakot háromrétegű üvegezéssel, akár ajándék, előreszerelt belső árnyékolóval és megajándékoznak 10.000 Ft-tal* az elérhető 50%-os állami támogatáson felül**. Ha az ablakhoz Thermo burkolókeretet és AMZ külső hővédő rolót is vásárolsz, 15.000 Ft-ot* kapsz ajándékba.

Hogyan vehetsz részt az akcióban?

1. Vásárolj akciós FAKRO terméket az akciós időszakban:
2022. 05. 01. és 2022. 07.31. között látogass el a viszonteladó partnerekhez, ahol megvásárolhatod az akciós FAKRO termékeket. Őrizd meg a vásárlást igazoló számlát, mert a másolatát csatolni kell a jelentkezéshez.

2. Jelezd részvételi szándékodat az alábbiak szerint:
Töltsd le az oldal alján található jelentkezési nyomtatványt és küldd el postai úton 2022.08.11-ig az alábbi címre: FAKRO Magyarország Kft. 1116 Budapest, Építész utca 8-12.
Csatold a szükséges számlák másolatait (amennyiben a számlán nem szerepelnek tételesen az akciós FAKRO termékek, akkor a számlához tartozó szállítólevelet is)

3. Figyeld a bankszámládat!
Pozitív elbírálást követően az adott összegű visszatérítést 20 napon belül elutalják a bankszámládra.

*Az akció részletei: fakro.hu/akcio 

**Az állami támogatás részletei: allamkincstar.gov.hu

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!