Étterem tollas vendégeknek

Barkácsoló kedvű olvasóinknak ajánljuk a következő etető elkészítését, de olyanoknak, akik valamennyire azért jártasak a szerszámok használatában.

Hozzávalók:

– deszka
– fadarab
– hústű
– fúró
– fűrész
– csavar

Elkészítés: 

Egy deszkából vágjuk ki köralakban a közepét, majd fúrjunk a két oldalán egy-egy lyukat. Csiszoljuk le a körformát, hogy fel ne sértse a madarak testét. Erősítsünk rá egy meghajlított drótot felülről. Szúrjuk bele a hústűt, amire majd az alma vagy hasonló ínyencség kerülhet. Hogy könnyen hozzáférjenek a kis tollasok, rögzítsünk a keret aljára egy kis rudat, amin megkapaszkodhatnak, amikor ennének a finomságból.

Forrás: www.elizabethjoandesigns.com

Scroll to Top