Keresés

Mobilház, télen-nyáron

Hagyományos téglával való építkezés helyett egyre többen választanak előre gyártott szerkezeteket, valamint építési módokat. Az előre gyártott házak közül egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a mobilházak, készházak. Hazánkban is elérhető már olyan mobilház, amely megfelel a hatóság által támasztott, állandó tartózkodásra vonatkozó követelményeknek, így vásárlásakor a kedvezményes 5% ÁFA is érvényesíthető!

Mobilház télen-nyáron!

A hőszigetelt készházak 35-48-57 m²-es méretben elérhetőek. Számos különböző modell létezik mind nagyságát, mind pedig kialakítását tekintve. A legnagyobb házak 13,2 x 4,30 m alapterületűek.

Teljesen személyre szabhatók,

így a településképi illeszkedés sem okozhat gondot. Választhatók a gyártó által meghatározott elrendezésű típusházak, de lehetőség van akár teljesen egyedi igényekre szabni a lakásbelsőt.

Ebben az esetben a vevő választja ki a színeket, anyagokat, bútorokat. Kérheti teljes bútorozással vagy akár üresen, esetleg félig bútorozva. Sok más kiegészítő is rendelkezésükre áll, mint például klíma, napelem, redőny, padlófűtés stb.

A házak 4-5 hónap alatt kulcsrakészek, és 30% előleg befizetésével már megrendelhetők. A szerződéskötéskor rögzített árak menet közben már nem változnak. 

Lakóépület minősítést kaphatnak, telepítésükhöz engedélyeztetés szükséges.

2021. január 1-től, lakóépületként minősítve 5% Áfával rendelhető! (Az ehhez szükséges tervdokumentációk elkészítését, az épület engedélyeztetését a Mobil-Homes partneri építészirodán keresztül végzi. Bővebb információ a cikk végén található elérhetőségeken.)

A legnagyobb mobilház készlet Magyarországon

A MOBIL-HOMES vállalja a házak szállítását, letelepítését, szervizelését. Amennyiben szükséges, mind az engedélyeztetésben, mind pedig a földmunkákban, alapozásban tudnak segíteni.

Bővebb információ:
www.mobil-homes.hu

www.ujmobilhazak.hu

A telephely, ahol a bemutató házak megtekinthetőek:

2870 Kisbér, Téglagyári út
Tel.: +36 20 504 2824+36 70 77 66 322

készotthon
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!