Hozd ki a legtöbbet a mosogatószekrényből!

A mosogatóközpont általában a konyha leggyakrabban használt területe. A konyhában töltött időnk több mint 60%-át töltjük itt, éppen ezért a mosogatóközpont megérdemli a tudatos tervezést és kialakítást, amelyekkel a házimunkát biztonságosabbá, egyszerűbbé és élvezetesebbé tehetjük.

Spórolj helyet a BLANCO UNIT-tal!

Erre kínál megoldást a BLANCO a BLANCO UNIT-tal, mely az egyedi vásárló számára ideális mosogatóközpontot hoz létre. A BLANCO UNIT a tökéletes megoldás, különösen, ha a konyhánk minden négyzetméterét praktikusan szeretnénk kihasználni. 

Egy olyan átgondolt megoldás, amely rendszerbe foglalja a mosogatót, a csapot és a hulladékgyűjtőt, ezáltal könnyebbé teszi a napi konyhai folyamatokat. Az összes alkotóelemet gondosan válogathatjuk össze, hogy egymást kiegészítve tökéletesen illeszkedjenek a prémium konyhákhoz.

blanco mosogatószekrény

Kis hely, nagy különbség

Legyen szó kis vagy nagy méretű, minimalista vagy részletekben gazdag, jól felszerelt konyháról, a BLANCO UNIT bármely kivitelezésre tud megoldást kínálni. Az összeállításoknál minden esetben elsődleges szempont a funkcionalitás, a kényelem és az ötletes megoldások, mindez a legmagasabb minőség megtartása mellett.

blanco mosogató alatti tárolás

Maximalizálja a mosogatóközpont lehetőségeit

A BLANCO csaptelep és mosogató szakszerű kombinációjával a meglévő konyhánk teljes élettartamára szóló előnyökhöz juthatunk. Ugyanakkor ahhoz, hogy a konyhának ezt a területét a legjobban kihasználhassuk, a legtöbbünk által figyelmen kívül hagyott mosogató alatti teret is rendszereznünk kell. Ez egy kiváló hely arra, hogy a szekrényen belül rendet tartva itt tároljuk a hulladékot, sőt a tisztítószereket is, diszkréten elrejtve, mégis karnyújtásnyira. 

Egy mosogató alsószekrényben elhelyezett hulladéktároló rendszer óriási előnye, hogy nem szükséges a szemetet keresztülvinni a konyhán, elkerülve ezzel az esetleges kiszóródást vagy lecsöpögést, így egy tiszta, rugalmas megoldást kapunk ott, ahol az szükséges. Az ételmaradékok eltüntetése után csak kezet kell mosni, és folytathatjuk is a munkát. Ennyire egyszerű!

blanco mosogatószekrény szemetessel

BLANCO FLEXON II – a lehető legtöbbet hozza ki a mosogatószekrényből

A BLANCO FLEXON II termékcsalád kiváló minőségű kerettel rendelkező hulladéktárolókat kínál, és könnyen beépíthető a legtöbb kihúzható konyhaszekrénybe. A különböző méretű hulladéktárolókkal rendelkező modellek széles választékának köszönhetően a FLEXON II szinte minden konyhatervezésnél testre szabható. A keret egyszerűen elhelyezhető a fiókban, így a vödrök könnyen hozzáférhetők, és rendkívül könnyen tisztíthatók. 

De a FLEXON II Low sokkal többet kínál: az alacsony változat közvetlenül a munkapult alá szerelhető, így biztosítva az ergonomikus működést. A FLEXON II nem csak a hulladék összegyűjtésére és szelektálására használható; a rendszer tökéletes például tisztítóeszközök tárolására is.

blanco mosogatokozpont

Kis méretű konyhákhoz ajánljuk:

BLANCO CARENA-S Vario csaptelep, NAYA mosogatómedence és FLEXON II 60/2 szemetes, mely kimondottan a kis méretű konyhával rendelkezők számára kínál testreszabott megoldást

Rendszerezett és tiszta alsó szekrény a BLANCO FLEXON II 60/2 szemetes segítségével. 

blanco fehér mosogató
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!