Blanco = Minőség az utolsó részletig

A konyhában töltött időnk több mint fele a vízcsap körül zajlik: étel-előkészítés, vízvételezés és mosogatás. A német Blanco márka a kiváló  minőségre, az intelligens technológiára törekszik, különösképpen, amikor a mosogató, a csaptelep és a hulladéktároló rend­szerek összehangolásáról van szó, annak érdekében, hogy a konyha vizes központja egységes, zökkenőmentes legyen, mind a funkció, mind az esztétika szempontjából.

Prémium kategóriás Blanco csaptelepek

A prémium kategóriás csaptelepek széles választéka (méret és szín) megtalálható, a legkülönbözőbb igényeknek, és a belsőépítészeti stílusoknak megfelelően.

A formatervezésnek köszönhetően a BLANCO csaptelepek több díjat, elismerést kaptak, ma már a konyha leglátványosabb elemévé léptek elő. A csaptelepeket széles körben tesztelték higiénia szempontból, minden víztovábbító alkatrész bevizsgált és tanúsítvánnyal rendelkezik.

Magas minőségű anyagokból készülnek, így a maximális biztonságot nyújtják,  egészségi szempontokból is. A termék tervezésének a fő pillére: az alkatrészek strapabírása és tartóssága.

Blanco Carena S-Vario: klasszikus és egyben modern, prémiumosztályú csaptelep rejtett, kihúzható, átkapcsolható, kétféle sugaras zuhanyfejjel

Víztisztítót a konyhába!

Bolygónk felszínének 70%-át víz borítja, de ennek csupán 1-2%-a az édesvíz, és ennek is csak 0,4 %-át tudjuk felhasználni. Ez a vízmennyiség jut vissza hozzánk egy 15-20 éves körforgásban, ezt fogyasztjuk. Megisszuk, főzünk vele, és ez kerül be a szervezetünkbe. Kiemelten fontos, hogy ez a víz tiszta és szűrt legyen.

Hazánkban a vezetékes víz általában jó minőségű, de az ország jelentős részén kemény. Ez a kellemetlen vízkőképződés mellett az ételek és italok ízét és küllemét is rontja – a megoldást a vízlágyító használata jelentheti.

Sokan nem szeretik a csapvíz „klóros ízét” és tartanak a benne lévő (jobb esetben) láthatatlan szennyeződésektől is. Ők azok, akik kartonszámra cipelik haza a palackos ásványvizet, majd hétről-hétre nagy adag műanyag hulladékkal tömik meg a kukatárolójukat. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne, ha csak a csapot kellene megnyitni…

BLANCO szűrőrendszerek: finomított ivóvíz, csúcsminőségű BWT szűrőtechnológiával

A vízszűrőre csatlakoztatható csaptelepek egyszerűen kezelhetők és esztétikusak.

Az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt a különböző háztartási víztisztítók és szűrők kínálata. Számos különböző technológia érhető el az ivóvíz lágyítására, a kellemetlen íz- és illatanyagok és egyéb szennyeződések eltávolítására. 

Szűrt víz. Egészséges és jóízű.

Az EVIDO PURE egy hazai fejlesztésű és gyártású „okos” víztisztító, amely többek között a piacvezető BLANCO cég szűrt vizes csaptelepeinek széles választékával kompatibilis. Az okos készülékekről WiFi-kapcsolaton keresztül vezérelhető, kis helyigényű készülék fordított ozmózis elven működő vízlágyítót és többlépcsős szűrőrendszert használ, amely nem csak a klórtól és nehézfémektől szabadítja meg a vizet, de még az esetleges mikrobiológiai szennyezések ellen is véd.

Bővebb információ:
www.blanco.hu
www.evido.hu

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 havi Laptapir előfizetés minden feliratkozónak!

Iratkozz fel most hírlevelünkre!