Keresés

Ahol a modern elegancia és a keleti varázslat találkozik

A modern otthonok tervezésekor egyre több dizájner fordul azok felé a megoldások felé, amelyek a funkcionalitás mellett a látványra is nagy hangsúlyt helyeznek.  Remek példa erre az a nemrég bemutatott konyha-nappali, ahol a modern dizájn elemei arabeszk stílusú díszítő motívumokkal kombinálva hoznak létre igazán lenyűgöző térhatást.

A konyhában letisztult vonalvezetés és a funkcionalitás dominál.

A beépített modern készülékek és sima, tiszta felületek ideális munkaterületet biztosítanak a főzéshez. Ezt a minimalista vonalvezetést töri meg a gazdag mintázatú, aranyszínű arabeszk motívumokkal nyomtatott üveg hátfal. Ez az elem melegséggel és luxus érzettel tölti meg a visszafogott, minimál teret és rendkívül egyedi hatást hoz létre. 

A nappali bútorait a modern monokróm és a meleg természetes színű fa elemek kombinációja uralja.

A tér központi eleme egy egyedi tervezésű, kör alakú világítótest, amely arany és fa elemeket ötvöz. Ez a lámpa tökéletesen illeszkedik a térbe, emeli annak eleganciáját, és meghatározó eleme a konyha-nappali összképének.

A konyhát a nappalitól egy impozáns, arabeszk mintával nyomtatott üveg térelválasztó határolja el.

A fényáteresztő üveg növeli a tér tágasságát és világosságát, ami különösen fontos a modern lakberendezési stílusoknál, ahol a világos, levegős tereké a főszerep. A nagy ablakok és üvegfelületek természetes fényt engednek be, ami különösen jól harmonizál a természetes fa színeivel és a fényes arany díszítőelemekkel. Az üvegen megcsillanó fényjáték pedig a luxus érzetet támogatja.

Stílusos és kényelmes

Ez a konyha-nappali tökéletes példája annak, hogyan lehet fuzionálni a modern technológiát és a hagyományos díszítőelemeket úgy, hogy az eredmény egyaránt legyen stílusos, de kényelmes is. Az arabeszk minták és a modern dizájn ötvözete exkluzív és páratlanul különleges, ami minden látogató számára felejthetetlen vizuális élményt fog nyújtani.

Ha Te is szeretnél hasonló üveg nyomtatott térelválasztó falat ITT találsz bővebb információt róla. 

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!