A mosogató végre elfoglalja méltó helyét a konyhában

Ivóvíz. Étel előkészítés. Tisztítás. Mindez egyetlen egység BLANCO UNIT-tal. Az ésszerű megoldás, mellyel a mosogatóközpont méltó helyre kerül a konyhában – így egyszerűsítve a mindennapokat.

KIS HELY, NAGY KÜLÖNBSÉG 

Fejlessze tovább konyháját egy olyan praktikus megoldással, amely segíti a napi házimunkát. A BLANCO UNIT a csaptelep, a mosogató és a hulladékgyűjtő rendszerek kombinációja.

A víz nélkülözhetetlen a konyhában. Minden étel elkészítéséhez szükséges, és nem telik el nap a használata nélkül. A konyhai vízhasználatot elsősorban a mosogatáshoz társítjuk, pedig rengeteg egyéb szituációban van rá szükségünk: vizet használunk az ételek, italok elkészítéséhez, az étel előkészítéshez, tisztításhoz, egy váza megtöltéséhez, és megannyi más hétköznapi mozzanathoz.
A víz nélkülözhetetlen számunkra, legyen szó akár a szomjoltásról, akár egy tál frissen mosott salátáról. Mindezek a tevékenységek a konyha szívéhez vezetnek: ez a BLANCO UNIT. 

MEGKÖNNYÍTI A MINDENNAPOKAT A KONYHÁBAN

Míg a hagyományos konyhák több szeparált megoldást kombinálnak, Ön válasszon egy tökéletesen integrált rendszert, hogy könnyebbé tegye a napi konyhai folyamatokat. Az összes alkotóelemet gondosan válogattuk össze, hogy egymást kiegészítve tökéletesen illeszkedjenek a prémium konyhákhoz. A BLANCO UNIT nemcsak könnyebbé, de stílusosabbá is teszi a konyhai mindennapokat. Hiszen a rendszer-szemléletű tervezés különös figyelmet fordít a tökéletes színazonosságra és a felületek harmóniájára. 

A konyhában töltött időnk több mint fele a vízcsap körül zajlik: ételőkészítés, vízvételezés és mosogatás. Itt válnak igazán fontossá az egyszerűsített munkafolyamatok; a BLANCO UNIT mindezt természetes áramlássá teszi. 

Hamarosan elképzelni sem tudja majd, hogyan nélkülözhette eddig a UNIT által kínált számos funkciót. 

A BLANCO UNIT minden környezetben ergonomikus hátteret biztosít.

 

IVÓVÍZ – ÉTEL ELŐKÉSZÍTÉS – TISZTÍTÁS – EGYSÉGBEN 

A víz központi szerepe vitathatatlan a konyhában, így aki rendszeresen főz, a prémium minőséget fogja keresni.  

Bár a konyha hagyományosan a baráti és családi összejövetelek színtere, rengeteg munka helyszíne is, így nem hiányozhat belőle egy tökéletes munkaállomás. Akár ételt készít, akár vizet iszik, akár mosogat, mindig megbízható segítőtársra lesz szüksége. 

A BLANCO UNIT még ennél is többet nyújt. Megoldásaink belső műszaki minőségellenőrzési teszteken estek át, így az alkotóelemek megfelelő illeszkedése garantált. Minden alkotóelem kialakítása a munkafolyamatok egyszerűsítését szolgálja, így a konyhaszekrényben rendelkezésre álló hely teljes mértékben kihasználható. A legfontosabb azonban, hogy a UNIT kiállja majd a hétköznapok próbáját, a legkülönfélébb helyzetekben is. 

NEM CSAK VÍZ 

A konyhai vízhasználat tekintetében csak a legokosabb és legmegbízhatóbb megoldással elégedhet meg. A BLANCO UNIT már esztétikailag is remekmű, funkciói és okos megoldásai azonban ezen messze túlmutatnak. 

LEGYEN AZ ÉTELKÉSZÍTÉS ÉLMÉNY! 

Mit gondol, mi a tevékenységek alfája és ómegája a konyhájában? Ez nem más, mint a mosogató. Itt mossa meg a kezét és ennek környékén végzi az étel-előkészítést. Egy átgondolt megoldás, amely rendszerbe foglalja a mosogatót, a csapot és a hulladékgyűjtőt. Megkönnyíti az életét, időt takarít meg és biztosítja a megfelelő higiéniát. 

AZ ÍZRE KONCENTRÁLJON, NE A RENDRE 

Nincs jobb annál, mint amikor szívét-lelkét beleadhatja a barátainak és a családjának készített ételek készítésébe! Hogy mi lesz a főzés utáni rendetlenséggel, ami egy nagy parti után nem túl szívderítő a konyhában? A BLANCO UNIT segít a megoldásban. Kialakításának köszönhetően a konyhapulton és a mosogató környékén soha nem volt ennyire egyszerű a rendteremtés és tisztántartás.

Scroll to Top