A luxus legyen zöld! – Ismerd meg a Wellis vadonatúj jakuzzi családját!

Új dizájn, új megoldások, új szigetelésrendszer. A Wellis vadonatúj jakuzzi családja tökéletesen ötvözi az energiahatékonyságot a trendiséggel, ugyanis a korábbi változatok energiafelhasználásának akár a felével is beéri. 

Fókuszban a fenntarthatóság és a környezettudatosság

A prémium- és luxuskategóriás termékeknél megkülönböztetett figyelmet szentelnek a fenntarthatóságnak és a környezettudatos gyártási technológiáknak.

Szinte minden elemében újragondolták a fejlesztőmérnökök a Wellis masszázsmedencéit, és 61 szabadalommal, valamint saját innovációval, egy energiahatékonysági szempontokból is egyedülálló, új termékcsaládot alkottak.

A Life nevet kapott kategória mindkét termékága, a Peak és a CityLife is újfajta skandináv szigetelést és rejtett hőszivattyút kapott, ami optimális megoldás az energiaigény csökkentése szempontjából.

Két régebbi modell masszázsmotorjának erejét egyesítve radikálisan javult a használat közbeni energiafogyasztásmeg tudták felezni a cég jelenleg forgalmazott legjobb energiafelhasználású, 8 kW-os napi fogyasztású medencéjének értékeit.

Az újonnan kifejlesztett OZMIX rendszer a jakuzzi fertőtlenítési hatásosságán is sokat lendített.

A keverőkamráknak köszönhetően az új generációs medencék 20 százalékkal hatékonyabbak, mint a korábbi, keverőkamra nélküli modellek.

A tartós tesztek is azt igazolták, a piacon fellelhető fertőtlenítő rendszerek közül az OZMIX pusztítja el a legtöbb baktériumot.

A dizájnelemek terén is történt előrelépés

Az innovatív technológiai megoldások mellett a Wellis fejlesztőcsapata a dizájnelemek terén is kitett magáért.

Az oldalburkolatok, és az újragondolt kialakítású masszázs jatek extra modern megjelenést kölcsönöznek az új medencéknek. 

A pandémiás időszakban és azt követően egyre nagyobb teret nyert az otthoni masszázsélmény. A Wellis ebben is az élen jár, hiszen a vállalat – a fenntarthatósági szempontok következetes és határozott érvényesítése mellett –a globális masszázsmedencetrendek alakításában is meghatározó szerepet vállal.

További információ: wellis.hu

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!