Keresés

19 inspiráló húsvéti asztaldísz

Nyakunkon a húsvét, sokaknál már ünnepi díszben a lakás, előkerültek a barkaágak, színes tojások, nyuszi figurák. Mi viszont most az ünnepi asztaldekorációkra koncentrálva, mutatunk pár különleges ötletet, ha azt szeretnénk, hogy ne csak a sonka, és a tojás utaljon a húsvétra. Hiszen egy ilyen gyönyörűen megterített asztalnál, a hangulatunk és az étvágyunk is sokkal jobb lesz.

Visszafogott, natúr összkép

Nem kell feltétlenül túlbonyolítani a dekorálást, mindenféle csecsebecsével. A képen látható asztalnál például a természet adta elemek dominálnak: moha futó az asztal közepén, pár pasztellszínű tojás, és kis terráriumok mohával, faágakkal.

Frappáns váza káposztából

Ha szeretnénk az asztalt vidám, tavaszi színekben látni, nincs is másra szükség, mint pár csokor színes tulipánra. Frappáns ötlet a két nyuszi közé helyezett káposzta, melynek kivájták a belsejét, így vázaként funkcionál. A tányérokban pedig egy-egy csoki nyuszi jelenti az ajándékot, az asztalhoz ülőknek.

Pasztell varázslat

Ennél az asztalnál is a természet adta az ihletet. Színes virágcsokrok, fatörzs szeletekből készült tányéralátétek, pasztellszínű poharak és szalvéták teremtenek varázslatos hangulatot.

húsvéti asztaldísz ötletek

TERMÉSZETesen

Egy természet ihlette asztal, melynél ülve egy erdei tisztáson érezhetjük magunkat. Aranyos moha nyuszik, szőlővesszőből font koszorúk, friss fű, és tavaszi virágok gondoskodnak a megfelelő hangulatról.

húsvéti asztaldísz

Nyuszi a tányéron

Egy perc alatt elkészíthetjük ezt a frappáns nyuszi fejet – egy textil szalvéta és egy tojás segítségével- melyet nem csak a gyerekek, a felnőttek is értékelni fognak.

Hajtsuk a szalvétát háromszögbe, majd tekerjük fel, és egy cérnával/szilikon gumival rögzítsük a tojás köré. Végül a tojásra rajzoljuk meg a nyuszi arcát.

húsvéti asztaldísz ötletek

Inspirációk

Jöjjön még pár egyszerű, de nagyszerű ötlet, melyekhez nagy költségekbe sem kell verni magunkat, hiszen mint láthatjuk egy-két színes virágcsokor és pár színes tojás teljes egészében gondoskodnak az ünnepi hangulatról.

A székekről se feledkezzünk meg!

húsvéti asztaldísz

Forrás: homedit.com

húsvéti asztaldísz ötletek
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!