1 kanapé 3 arca

Adott egy viszonylag egyszerűnek mondható fehér – szövetborítású, arany szegecsekkel díszített kanapé. Megmutatjuk, hogyan lehet ugyanezzel a kanapéval három teljesen különböző stílusú nappalit kialakítani, csupán csak a kiegészítők változtatásával. 

Az első képen egy eklektikus összhatást látunk. (Az eklektika különféle korok, stílusok, irányzatok jegyeit vegyesen alkalmazó, önálló elemeket ritkán tartalmazó, egyediségét a válogatásban kiélő irányzat.)

A klasszikus mintázatú szőnyeg tökéletesen illik a meleg színű fapadlóhoz. Az aranyszínű kaspó, és az állólámpa ragyogást ad a helyiségnek.  A bohém jellegű faágakból készült asztalka, és a színes mintás párnák pedig vidámságot, és játékosságot visznek az összképbe.

A második képen egy modern, fekete-fehér színösszeállítást láthatunk.  

A csíkos szőnyeg, a fekete színű bársony párnák, és a kis asztalkán lévő fekete tál is mind-mind kiemelik a kanapé fehér színét. Érdekes megoldás az állólámpa helyett, a kanapé fölé elhelyezett függesztett lámpa, mely olvasáshoz ad megfelelő fényt.

A különleges kis drót kosárra emlékeztető asztalka is figyelemre méltó darab, melynek teteje levehető, és így könyveket, vagy bármi mást is helyezhetünk bele.

A harmadik variáció egy modern – klasszikus megjelenésű nappali.

A csipetnyi rózsaszín használata finom nőiességet, az arany szín eleganciát, a szőrmék pedig melegséget visznek a helyiségbe. A különleges asztal a nappali éke, mely magára vonzza a tekintetet.

Forrás: lonny.com

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!