Világszerte FAKRO-ablak!

A FAKRO háromrétegű üvegezéssel ellátott tetőtéri ablakai megelőzték a korukat, ezért is forgalmazzák a cég termékeit a világ több mint 50 országában, és ennek köszönhető, hogy mindenhol megállják a helyüket, ahol rájuk esik a választás.

A FAKRO tetőablakok a padlásteret élhető, komfortos tetőtérré formálják

Lengyelországban, pontosabban Katowicében nemrégiben egy lakóparkot építettek fel a természet szívében, egy erdős vidéken. Abban, hogy a házak teljes mértékben kiszolgálják lakóikat, nagyban hozzájárult a lakások tetőterébe beépített, összesen 128 db FAKRO FTP-V U4 és FTU-V U4 energiatakarékos, háromrétegű üvegezéssel készített tetőtéri ablak. 

Minden ablak tokszellőzővel és külső AMZ hővédő rolóval van felszerelve. A rengeteg nyílászáró bőséges természetes fényt juttat a térbe, és a padlásteret élhető, komfortos tetőtérré formálja át. 

A rolók lehúzott állapotban ráadásul védelmet nyújtanak a túlzott hőnövekedéstől anélkül, hogy ez a kilátás rovására menne.

Hogyan képviselik a jövőt a FAKRO-termékek?

Az átgondolt tervezésnek köszönhetően az ablakok kényelmesen használhatóak, stílusos a megjelenésük, biztonságosak, nem utolsósorban pedig bőséges mennyiségű természetes fényt és friss levegőt biztosítanak.

Az olyan funkció, mint pl. az automata szellőzés, optimális mennyiségű friss levegőt biztosít. Energiahatékonysága rendkívül magas, az extra hőszigetelt Thermo burkolókerettel tovább fokozva a minőségét. Ezek a megoldások garantáltan határok közé szorítják a fűtésköltségeket.

A FAKRO termékválasztéka széles

kínálatukban megtalálhatóak felnyíló-billenő tetőtéri ablakok, térdfal-ablakok, felülvilágító ablakok, fénycsatornák és padlásfeljáró lépcsők is. 

Ezeket egészítik ki reluxáik, külső és belső redőnyeik, napellenző rolóik és Z-WAVE távvezérlő rendszereik. 

A passzívházakhoz és olyan típusú házakhoz, amelyek a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költséget szeretnék elérni, a FAKRO olyan extrém energiahatékony termékei használhatók, mint az FTP-V U5, FTT U6 és az FTT U8 Thermo 0,58W/m²K U értékkel. Az FTT U8 a világ egyik legenergiahatékonyabb tetőablaka, EHV-AT Thermo burkolókerettel használva.

További információ: fakro.hu

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!