Tapétát a fürdőbe! – Igen ma már ez is lehetséges!

A vizes helyiségekben évről évre változnak a burkolási trendek, egyre többen keresnek manapság alternatívákat a csempe helyett. Az innovatív Hard Wall tapétarendszer képes helyettesíteni a csempét és más megszokott fürdőszobai falburkolatokat. A Life&Wall összetett falburkolati rendszere egyrészt tökéletes vízzáró réteget képez a falon, másrészt pedig bármilyen egyedi designnal rendelhető. Üvegszövet szerkezetének köszönhetően vízálló és kopásálló: alkalmas extrém igénybevételű falfelületek burkolására, úgymint konyhai fal, fürdőszoba vagy zuhanyzó falára, fitnesstermek, szállodák vagy fürdők víznek és párának kitett falfelületeire.

A Life&Wall csapata küldetésének tekinti a hazai tapétagyártás forradalmasítását,

a klasszikus értelemben vett tapéták újragondolását és megújítását. Jelszavuk a kreativitás, ennek fényében designjaik a kortárs művészeti alkotásokkal felérő egyedi tapétát ígérnek. Művészi értéküket az adja, hogy stílusok, anyagok, ötletek mindig megújuló kombinációját kínálják. Az alkotói szabadság és kreativitás tökéletességre törekvéssel és precizitással teljesedik ki tapétáikon.

Téren és időn átívelő kompozíciók,

amelyek érzelmek és hangulatok kiváltására hivatottak, és céljuk a kellemes közeg, otthonos enteriőr, inspiráló munkahelyi környezet biztosítása. A tapétagyártás az ő értelmezésükben elérkezett arra a szintre, amikor mindenféle felületre fel lehet helyezni, akár olyanra is, mely nem nedvszívó felület, például fémre vagy üvegre.

Bármilyen design megvalósítható, csak a képzelet szab határokat,

egyedi méretben készítik a tapétákat. Az idei év egyik fő trendje a természetközeli, hatalmas minták. A legnépszerűbbek a trópusi növényeket és állatokat megjelenítő designok, amelyek a távoli dzsungel-élményt hivatottak becsempészni otthonunkba. Az élénk színekben pompázó hatalmas levelek és virágok élettel töltik meg a teret, a belépőket azonnal ámulatba ejtik. Különösen a nagy falfelületeken mutatnak jól, ám a feltűnő színek mellé érdemes semleges árnyalatú berendezést választani, hogy ne törjük meg a helyiség harmóniáját.

A falak új élete​

Szintén nagy népszerűségnek örvendenek a nagy minták kedvelői körében a letisztultabb, egyszerű geometriai alakzatokat megjelenítő designok, de kitűnő választás a dekoratív, ám visszafogottabb minta is. Ami biztos: a legmodernebb és legdesignosabb hatást tapétával lehet elérni a fürdőben, akár meglévő csempézett felületekre is fel lehet helyezni a HardWallt.

Bővebb információ: 
hardwall.hu
lifeandwall.hu

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!