Keresés

Mutatjuk, hogyan újíthatod meg a kertedet kövekkel, díszkavicsokkal!

Ha dekoratív megoldásokra törekszünk a kertünkben, tegyük látványossá a zöld felületeket kövekkel, díszkavicsokkal! Ezek a burkolóanyagok kerti utak, ágyások, fák szegélyezésére egyaránt alkalmasak, segítségükkel pedig egyedivé tehetjük a környezetünket.

Rendezetten

A nagyobb kövekkel szegélyezett virágágyás rendezett látványt nyújt, kevésbé gazosodik, és az ívesen haladó vonalak játékosan zárják le a füves részt.

kerti ágyás kavicsokkal
Forrás: vintagetopia.co

Keretbe foglalva

A fehér kavicsok sávja különíti el a teraszburkolatot a kaspóktól. A surlófénnyel megvilágított nagy edények pedig még hangsúlyosabbá válnak a világító fehér csík mögött.

terasz kaviccsal
Forrás: designrulz.com

Természetesen szép

A kavicságyba helyezett nagyobb terméskő lapok nem csak gyönyörűek, de egyszerű megközelítését biztosítják a kert legtávolabbi részének is.

Forrás: wholehomekover.com

Út a végtelenbe

A magaságyások között vezető tipegőkből kirakott út gondosan megtervezett, ugyanakkor természetbe illő, mutatós.

Forrás: rossbloominggardens.com

Merjünk variálni!

A kavicsburkolat csodásan variálható bármely más felülettel, itt pl. a kapuhoz vezető utat szegélyezték kőborítású ágyásokkal.

Forrás: mathanielli.etsyshopping.com

Színesen

A több színből tervezett összeállítás kacskaringós játékot eredményezett, magára vonzza a tekintetet, és színpadi jelenlétet ad az ide ültetett különlegességeknek. 

Forrás: carlokocentrum.hu

Falak helyett

A terasz falburkolatát variálták a nagyobb fehér kavicsokkal, ami falak híján bekeretezi az étkezés helyét. 

terasz megújítása fával, kavicsokkal
Forrás: designrulz.com

+1 TIPP

Végtelen lehetőséget kínál a kavics, illetve a kő, hogyan kerüljön be a kertbe, milyen mintát alakítsunk ki belőle. Ha van türelmünk és persze kézügyeségünk, be is festhetjük a köveket, így a dekorációnk még inkább magára vonzza majd a tekinteteket.

Forrás: art.satto.org
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!