Ennél a mini házikónál ötletesebbet nem látsz ma a neten!

Ez aztán tényleg mini ház, melynek a tulajdonosai úgy ugrották meg a kis alapterület okozta kihívást, hogy a nappalit egy galérián alakították ki. A fehér falakkal, sok üveggel és természetközeli berendezéssel pedig bebiztosították az imádnivaló végeredményt!

Ha mobil- vagy konténerházban gondolkodsz, és beéred kisebb alapterülettel is, vagy esetleg a lakókocsidat cserélnéd valami modernebbre, akkor ez a mini ház szuper inspiráció lehet számodra – sok fehérrel, természetes anyagokkal és üveggel. 

Nappali a magasban

Galériázott minigarzonokban nem újdonság, hogy a hálószoba, vagy csak egy ágy a magasba kerül. Ebben a mini házikóban viszont a tulajdonosok nem szerettek volna fent aludni, így náluk a nappali került a galériára.

Egyszerű, természetes berendezésével, fehérrel, földszínekkel, egy mutatós növénnyel és sok üveggel ez a hangulatos kis kuckó téged is arra csábít, hogy odafönt olvass, dolgozz, telefonálj, vagy csak élvezd a napsütést, ugye?

Ha pedig kényelmesen elnyúlnál és sziesztáznál egyet, a galéria alatt kialakított hálórészleg lehet a neked való terep!

És ha már az ágyat említettük: a bejárat felett kialakítottak még egy galériát, ahol egy vendégágy kapott helyet, így ebben a picike házban hárman-négyen is kényelmesen elférnek!

Ezt se hagyd ki! – Erdei csoda 37 négyzetméteren – Ezt a miniházat látnod kell!

 

Mini ház maximális térkihasználással

A konyhában nyitott polcokkal oldották meg, hogy legyen elegendő tárolóhely, és szellősebb legyen az összhatás.

Az ablakpárkány pedig többfunkciós: kifelé is nyitható, így konyhapultként és asztalként is funkcionálhat.

A fürdőszoba sem lehet tágas, mégis minden szükséges dolog elfér benne – még egy növény is. A tisztálkodást pedig egy fejzuhany segítségével oldják meg, ami a plafonról biztosítja a vizet a tusoláshoz.

Ezt olvastad már? – 5+1 kreatív megoldás kis fürdőszobára

Vidd magaddal a házadat!

Akinek ilyen mini házikója van, annak sem kell lemondani a baráti összejövetelekről: szép idő esetén a teraszon lehet grillezni, iszogatni, beszélgetni. Akár arról is, mennyivel egyszerűbb és olcsóbb lehet az élet egy hatalmas ház helyett egy ilyen mini házban, kevés holmival, szabadon.

Annyira szabadon, hogy megfelelő felszereléssel és utánfutóval szinte bárhová magaddal is viheted a házadat!

Szöveg: Balogh Mia
Forrás: planete-deco.fr

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!